Turku Trail cup 2017

Inov-8 Turku Trail Cup koostuu viidestä Turun alueen polkujuoksutapahtumasta, joista muodostuu kilpasarja. Kokonaiskilpailussa huomioidaan neljän osakilpailun tulokset ja palkitaan naisten ja miesten sarjojen kolme parasta. Polkujuoksukisoja ei liiemmin ole Turun alueella ollut ja tänä vuonna on useampikin. Ihan mahtavaa! Olen niin innoissani, etten malttaisi odottaa pääsyä näihin kisoihin. Harmikseni tuo ensimmäinen Ruissalo winter trail jää väliin mutta muihin toivon mukaan pääsen osallistumaan kun kerrankin on lähikisoja tarjolla. Osakilpailut on myös mukavasti jaettu koko vuodelle eikä niin, että olisi kaikkiin ehdittävä kuukauden sisällä. Myöskään hinnat ei ole kovin korkeat ja ilmoittautua voi vielä paikan päälläkin mikä tekee extempore-osallistumisen helpommaksi.

Osakilpailut

  • Winter Trail 12.3.
  • Länsikeskus Trail 20.5.
  • Piikkiö Trail 5.6.
  • Maaria Trail 19.8.
  • Parmaharju Trail 14.10

Ennen jokaista osakilpailua järjestetään viikon mittainen polkujuoksuaiheinen Instagram-kuvakisa kolme viikkoa ennen tapahtumaa. Ruissalon osakilpailun kisaan voit osallistua käyttämällä yhdessä seuraavia hashtageja : #TurkuTrailCup  #Inov8  #RuissaloWinterTrail. Ruissalon osakilpailun tapahtuman kuvakisa järjestetään siis 19-26.2, jonka jälkeen raati kokoontuu valitsemaan voittajan, joka palkitaan ilmaisella osallistumisella Ruissalo Winter Trail kisaan.

Tsemppiä viikon treeneihin ja muistahan käyttää yllämainittuja hastageja instassa! 🙂

Seuraa: Instagram, Facebook, Bloglovin

No Comments

  • Henni

    Hei kiitos vinkistä! Miten mulla on kokonaan mennyt tällainen ohi. Tai ei onneksi ohi vielä ☺. Maarian tiesinkin, mutta onko nämä muut kokonaan uusia? Nähdään poluilla! (Vaikkakin heti alkoi mietityttämään missähän kunnossa sitä talven jäljiltä mahdan ollakaan 😁)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *