Juoksukaverikirja

Olin ihan häkeltynyt kun työkaverille oli ostettu aikuisten ystäväkirja läksiäislahjaksi. En ollut tiennyt, että sellaisia on valmistettu aikuisille. Minusta kavereiden ystäväkirjoja oli ihana täytellä ja myöhemmin yläaste ikäisinä meillä oli monen kaverin kanssa vihkot, joihin kirjoiteltiin juttuja pojista yms. Myöhemmin nämä sitten hoidettiin kännyköiden välityksellä mutta siihen aikaan vihkot toimi hyvin kun ei ollut kännyköitä kaikilla.  Takomorunners halusi tehdä oman juoksukaverikirjan.

Takomorunnersin Juoksukaverikirja

Kuka olet: Susanna
Missä päin vaikutat: Asun Turun seudulla.
Mitä teet työksesi:  Vakuutusalalla.
Mitä harrastat: Juoksen, käyn salilla silloin kun kiinnostaa, luen kirjoja ja kirjoitan blogia.
Lempiruokasi: Niitä on niin monia.  Maukas kauan uunissa muhinut naudanfilee on yksi lemppareista, mutta rakastan myös pastaruokia sekä lasagnea.
Mitkä on lempilajisi: Juoksu ja toiminnallinen harjoittelu
Minkä merkkinen juoksukenkä olisit: New Balance tai Salomon.
Kerro lempparikisasi jos sellaisia on: Lempikisoja ei ole ehtinyt vielä muodostua mutta olen tykännyt polkujuoksukisojen tunnelmista.
Mikä on paras juoksutuloksesi: 10 km 53 minuuttiin ja rapiat päälle. 
Mikä on mieleenpainunein liikuntahetkesi: Mieluunpainuvin hetki on ollut ensimmäisen maratonin maalintulo. Olin varma etten jaksa koko matkaa mutta maaliin pääsin.
Mitkä ovat vahvuutesi liikkujana: Jaksan yllättävän pitkään kuin vain päätän jotain.
Entä heikkoutesi: Mietin jatkuvasti jotain lenkkien aikana ja odotan vain pääsyä kotiin tietokoneen äärelle,että pääsee kirjaamaan kaiken ylös.
Jos saisit lisätunteja vuorokauteen: Kävisin varmaan joka päivä treenaamassa jotain.Lukisin kirjoja ja katsoisin enemmän televisiota.
Mitä haaveita sinulla on juoksun suhteen: Haluan juosta ultrapolkujuoksukisan 100 km matkan vielä joskus.
Missä maassa haluaisit juosta: Uusi-Seelanti kiehtoo minua maana ja uskon siellä olevan ihan huippu maisemat joissa juosta.
Keksi itsellesi supersankarinimi seuraavaa juoksukisaa varten: Super Sussu! 


Haastan mukaan bloggaajat Jennan ja Riikan Kaksi yhden Hinnalla!

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *