Kevään kenkämuoti

* Postaus sisältää kaupallisia mainoslinkkejä*

En ole varmaan ikinä ollut näin innostunut kengistä enkä varsinkaan tennareista. Tällä hetkellä kun oikeasti näyttää siltä, että kevät voisi olla jo tulossa niin haluan vaihtaa saapikkaat kevyempiin  tennareihin. On ihanaa saada muutenkin pukeutua kevyemmin ja laitoinkin jo talvitakit pois naulakosta sillä en suostu enää laittamaan talvitakkia päälle. Päivisin on jo niin lämmin, että talvitakki on sitäpaitsi ihan liikaa. Keräsin tähän muutamia suosikkejani, jotka taatusti ovat mukavat jalassa ja näyttävät hyvältä jalassa.

Valkoiset tennarit ovat ostoslistassani ensimmäisenä mutta en vain tiedä mitkä ostaisin. Hyvännäköisiä valkoisia tennareita on ihan liian paljon. Haluaisin jotkut jotka kuitenkin erottuvat joukosta eikä olisi ihan tusina tavaraa.

1 Nike 2 Nike 3 Vans 4 Svea

Mustien lenkkareiden käytto on noussut minulla huimasti viime aikoina. Käytän niitä niin arjessa töissä ja vapaa-ajalla kuin treenatessakin. Tykkään niiden monikäyttöisyydestä, jota taas valkoiset lenkkarit eivät niinkään anna.

1 Nike 2 Nike 3 Adidas 4 Adidas

Voihan pinkit lenkkarit, jotka ovat vieneet sydämeni söpöydellään. Tykkään värin tyttömäisyydestä mutta toisaalta pinkkien lenkkareiden käyttö osoittaa rohkeutta. Helposti taivutaan ostamaan juurikin ne valkoiset tai mustat, mutta entäpä jos ostaisitkin pinkit.

1 Saucony 2 Nike 3 Asics 4 Puma

No Comments

  • Marika /Hirveetä menoa

    Kivoja kenkiä! Itse aion hankkia varmaan kaikki, valkoiset, mustat ja pinkit. Tennareita ja lenkkareita tule pidettyä lähes kaikkialla, joten sitten niitä voi yhdistelä kivasti, kun on eri värejä. Olen ihastunut sellaisii roosiin tai lohenpunaisiin tennarilenkkareihin, joita on melkein kaikkialla. Sellaisia oln ihaillut, täytyy varmaan mennä kokeilla mikä malli mulle sopii! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *