Minun unelmani

Kirjoitin aiemmin tällä viikolla omien unelmien toteuttamisesta ja aloin miettimään omia unelmiani. Olen jo jonkin aikaa pyöritellyt ajatusta päässä, että haluaisin tehdä töitä kotona joka toisaalta olisi ehkä mahdollista nykyisen työn kanssa sillä etätyö mahdollisuuss on muutaman kerran viikossa mutta en ole tähän oikein lämmennyt. Työ olisi kuitenkin samaa ja olisin nakitettu olemaan ”puhelinvuoroissa” kuten työpaikallakin.  Unelmoin enemmän jostain luovemmasta työstä, jota voisi tehdä missä vain eikä olisi niin paikkaan kytketty. Luovemmalla työllä tarkoitan jotain sellaista missä saisi käyttää mielikuvitusta, suunnitella asioita ja tehdä enemmän oman mielensä mukaan eikä lakipykäliä tuijottaen.  Haluaisin olla ihmisten kanssa tekemisissä ja tehdä vaihtelevia työpäiviä. Minua kiinnostaisi erilaisten tapahtumien järjestely, sosiaalisen median maailma, sisällön ideoiminen sekä tuottaminen plus kaikenlaiset käytönnönjärjestelyt kaikkeen siihen liittyen. Blogin kirjoittamisen myötä ajatus luovemmasta työstä kiinnostaa minua päivä päivältä enemmän. Tiedän, että minulla olisi paljon enemmän annettavaa kuin mitä nykyisessä työssäni voin itsestäni antaa.

Myönnän selailevani vähän väliä työpaikkailmoituksia sillä haluan olla ns. ajan hermolla ja olla tietoinen mitä työpaikkoja olisi tarjolla. Eniten harmittaisi jos jokin ihan mahtava tarjolla työpaikka menisi ohi suun eikä olisi ehtinyt laittaa työhakemusta. Vaikka tykkäänkin nykyisestä työstäni ja varsinkin työkavereistani niin hakisin totta mooses muuta jos olisi mahtava työpaikka tarjolla.

Opiskelu intous on myös nostanut päätään ja vaikeinta onkin vain valita, että mihin hakisi. Niin moni ala kiinnostaisi, että pitäisi miettiä se ala joka nyt kiinnostaa eniten ja lähteä sitä kautta miettimään kiinnostavinta koulutusta. Kokopäiväiseksi opiskelijaksi en pysty lähtemään mutta on ihan mahtavaa nähdä, että monia koulutuksia järjestetään monimuotokoulutuksena tai jopa kokonaan verkko-opintoina, joka mahdollistaisi työssäkäynnin opintojen ohella.

Kun luen kirjoittamaani tekstiä mietin miksi en vain ole tyytyväinen työhöni ja siihen mitä minulla jo on. Työni rutiininomainen luonne, kiire ja huonot etenemismahdollisuudet ovat ehkä suurimpia syitä miksi työni ei tällä hetkellä miellytä.  Kaipaan vaihtelevuutta päiviin, jota taas aiemmassa työssäni ambulanssissa oli rutkasti.  Haluaisin kehittävän työn, jossa koen saavani itse irti enemmän. Nyt teen työtä vain työn ja rahan vuoksi enkä intohimosta.


Oletko sinä unelma-ammatissasi? Jos et niin mikä sitten olisi unelmiesi työpaikka?

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *