New Balance

* Jalkineet saatu yhteistyössä Helsinki city runin ja New Balancen kanssa*

Onko New Balance sinulle tuttu brändi?  Jos ei niin lyhyesti kerrottuna New Balance on yhdysvaltalainen vuonna 1906 perustettu yritys, joka on pääosin keskittynyt jalkineiden valmistukseen. New Balancea varmasti näkee katukuvassa enemmänkin kevään hiipiessä Suomeen, sillä nastalenkkarit vaihtuvat perus lenkkareihin. Myöskin kesän kisoissa New Balancea nähdään sillä se on SUL juoksutapahtumien uusi pääyhteistyökumppani.

Olin haaveillut uusista mustista perus arkeen sopivista lenkkareista jo jonkin aikaa ja olin ehtinyt googlettaa eri merkkejäkin monesti mutta ostaminen oli jäänyt tekemättä. Onneksi sillä Helsinki city run street teamin kautta sain New Balance Suomelta testiin New Balance Fresh Foam Zantet, jotka tuntuvat jalassa ihan unelmalta. Todella kevyet ja istuvat jalkaani täydellisesti. Tähän asti vain Nike on pystynyt samaan eli täysin sopivaan istuvuuteen. Kaiken lisäksi nämä näyttävät minun silmiini hyvältä ja ovat sellaiset, joita voin käyttää arkenakin eikä vain juostessa.

Se mikä minua näissä kiehtoo on tekniset ominaisuudet. Zante on neutraali ja vaimennettu kevyt (247 g) juoksukenkä, jonka Fresh Foam-välipohja takaa hyvän rullaavuuden ja antaa jaloille tukea.   6mm dropin, vaimennuksen ja kevyen rakenteen ansiosta kenkä sopii hyvin niin vauhtitreeneihin kuin pitkiksellekin. Lyhyillä lenkillä saa jo jotain osviittaa kengistä mutta mielestäni pitkiksellä punninnassa on kaikki kengät ominaisuudet. Sen jälkeen vasta tietää mihin treeneihin kenkä sopii itselle.

Onko teillä kokemuksia New Balancen juoksukengistä?

No Comments

  • Salla

    Olin aika pitkään vannoutunut Adidas-ihminen, mutta sitten kokeilin kaverin suosittamana NB:n kevyttä Vazee Rushia, ja ne oli aivan loistavat vetoihin. Sitten hankin pitkille lenkeille 1080v6:t, jotka on fresh foamit, ja nyt huomaan vetäväni yhä useammin NB:t lenkeille addujen sijaan. Tykkään kyllä yhä adduistakin, mutta jostain syystä ne alkaa pidemmillä lenkeillä aina hiertää varpaista. Olisko syynä että kengän lesti on pikkasen liian kapea ja kun jalka turpoaa, alkaa hiertää. New Balanceissa ei mitään ongelmaa ole ollut, kun ne pehmenivät sopiviksi. Joten taidan pysyä tässä merkissä vastakin!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *