Päivän moodi

Ihan oikeastiko taas sataa vettä. Miksi ei nyt vain voisi olla kiva keväinen keli kuten oli eilen, jolloin aurinko paistoi ja olisi tehnyt mieli lähteä terdelle nauttimaan kaikista auringonsäteistä.  Haluan nähdä auringon muulloinkin kuin työpaikan ikkunan läpi. Facebook ilmoitti jonkun jo nähneen ensimmäisiä leskenlehtiä ja sinivuokkoja.Varma kevään merkki! Kerran aurinko ei tänään tule näyttäytymään niin pirtsakka keltainen smoothie saa toi toimia auringon korvikkeena. Smoothiessa on appelsiinia, mangoa, sitruunamelissaa ja vähän sitruunaa. Toimii ja saa päivän varmasti käyntiin.

Tänään vapaapäivän kunniaksi sitten sataakin vettä. Perus settiä eikö vaan. Kerrankin kun olisi aamulla ollut aikaa mennä lenkille niin sataa vettä ja tuulee niin, että lähtee lentoon. Onneksi edes sade ei lannista tämän päivän fiiliksiä sillä suuntaan kohta auton nokan kohti Helsinkiä ja Messukeskusta. Tulkaahan moikkaamaan mua Helsinki city runin pisteelle jos ootte tulossa messuilemaan.

Hauskaa viikonloppua kaikille!  🙂
P.S. Huomenna olen Turun Hansakorttelissa Fashion Reporter- finaalissa, jossa esiintyy myös ihana Diandra. Saa tulla tsemppaamaan! 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *