Perjantain pohdinta

Kun vastoinkäymiset syövät treenisuunnitelmista puolet ja kunto ei kohennu toivotulla tahdilla tulee monesti mietittyä miksi ihmeessä tätä teen. Mikä saa innostumaan juoksusta kerta toisensa jälkeen vaikka välillä uskokin meinaa loppua kaikkien vastoinkäymisten kanssa.  Uskon, että kaikella on tarkoituksensa. Sairastuminen keskellä kisakautta toki harmittaa mutta siihen voi olla myös syynsä. Liian kova treenaaminen ja stressi tekevät oikosolun kropassa. Koen, että jokaisen vastoinkäymisen läpikäynti on merkkipaalu elämässäni.  Jokaisen vastainkäymisen jälkeen tapahtuu jotain hyvää, joka muuttaa taas elämääni parempaan suuntaan. 

On luotettava tuntemattomaan. 
Luotettava siihen, että ne asiat,
 joita nyt teet, 
tuovat halutun lopputuloksen ennen pitkää.
– Zaki Azedan-

No Comments

 • Susanna K

  Kiitos! Vatsakivut on taas hetkeksi selätetty mutta koska niitä nyt on useammin kuin kuin viimeisen kymmenen vuoden aikana niin epäilen tietysti ettei kaikki ole kunnossa. :/ Pysähtyminen ja lepo toki auttavat mutta pääkoppa ei tahdo kestää tätä oleskelua. Nyt on kyllä kivasta "ylimääräistä aikaa ja voin keskittyä lukemaan yöpöydän päälle kertynyttä kirjapinoa niin saan niistäkin ehkä joskus jotain postausta tänne blogin puolelle! 🙂

 • Marika /Hirveetä menoa

  Tsemppihali Susanna!

  Voi kurjuus vastoinkäymisiä.. mutta opettavat meille jotain ja antavat mahdollisuuden vaihtaa suuntaa.. kuten antaa aikaa venyttelylle ja lihaskunnolle, vaihtaa välillä toiseen lajiin jne.

  Minullakin oli viime keväänä ja kesänä vaikeaa, kun en jalkakipuilujen vuoksi päässyt toimimaan kuten halusin. Mutta osaisin toimia jo joustavammin.. =)

  Tsemppiä ja hyvää viikonloppua Susanna!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *