Uskallatko toteuttaa unelmiasi?

Tiedän ihmisiä, jotka eivät uskalla toteuttaa unelmiaan koska kokevat omat unelmansa vähäpätöisiksi. Mikä tekee toisen unelmasta huonomman kuin toisen? Jokaisen unelmat ovat kuitenkin heille tärkeitä ja niihin löytyy syy miksi unelmoivat asiasta. Se onko syy huonompi tai vähäpätöisempi kuin kaverin niin sillä ei pitäisi olla mitään merkitystä.  Jokainen unelmoi eri asioista; toiset isommista asioista ja toiset pienemmistä asioista mutta kenenkään unelma ei ole huono.

Mistä sitten tietää unelmoivansa? Siitä, että ajatuskin unelman toteutumisesta pelottaa ja jännittää. Aidon unelman tunnistaa siitä, että se herättää itsessä suuria tunteita.  Unelmien toteuttaminen alkaa siitä unelmoinnista. Tämä voi kestää vuosiakin ennen kuin ymmärtää sen mitä todella tavoittelee.  Unelmoida kannattaa pitkään sillä hyvin haaveiltu on jo puoliksi tehty.  Kun tietää mitä tavoittelee niin sitä kohti mennään vaikka läpi harmaan kiven, koska haluaa niin kovin,että unelma toteutuu eikä halua jättää asiaa puolitiehen.  Unelman toteutumisen voi myös tehdä todemmaksi kertomalla siitä ystäville tai vaikka koko kansalle jos haluaa. Ääneen sanottu unelma on todempi ja perääntyminen ei näyttäisi enää hyvältä. Seuraavaksi on aika alkaa tekemään töitä unelmansa eteen. Mikään unelma ei toteudu ilman, että sen eteen joutuu tekemään töitä. Mikä se unelma ikinä onkin niin helpolla ei pääse eikä varmasti ilman itkua, kiukkua ja iloa toteudu mikään unelma. Kun unelma toteutuu niin osaa arvostaa niitä kaikkia aamuyön tunteina tehtyjä suunnitelmia ja niitä kaikkia hullujakin mietteitä mitä on mielessä käynyt läpi.

Unelmointi on ihanaa mutta unelmien saavuttaminen ei helppoa puuhaa. Se vaatii ymmärrystä, päätöksiä, henkistä uskallusta ja rohkeutta hypätä tuntemattomaan. Unelmien saavuttaminen voi olla elämän pituinen matka mutta on varmasti sen arvoista.

Oletko sinä saavuttanut unelmia? 
Don’t 
dream your life, 
live your
 dreams.

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *