Juoksumessut

Nyt on ihan mahtavat messut tulossa sillä Vauhtisammakon juoksukoulu järjestää juoksumessut Turussa Vauhtisammakon toimipisteellä (Sirkkalankatu 13 ) 8.4.2017. Juoksumessut on kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma eli vaikka ei olisi juoksukoulussa mukana niin voi mennä tutustumaan eri maahantuojien juoksutuotteisiin sekä testaamaan treeneissä New Balancen ja Hoka one onen kenkiä sekä Salomonin kenkiä ja reppuja.  Ihan huippu hyvä mahdollisuus mennä testaamaan kenkiä maastoon, jolloin näkee ja tuntee paremmin sen mikä sopii itselle parhaiten. Itse tykkään näistä testimahdollisuuksista sillä en koe saavani tarpeeksi testattua kenkää kaupan sisällä, vaan on pakko päästä oikeasti juoksemaan, jotta tietää hankaako kenkä jostain tai onko ylipäätään mukava jalassa. Testitilaisuuksissa on paljon eri kokoja, joten jokaiselle varmasti löytyy sopiva koko kunhan jaksaa sovitella. 

Paikan päälle saapuu myös Endorfiinikoukussa– blogin ihastuttava Elina, jonka löydät Evoken-pisteeltä. Suunnon kelloja on myös mahdollista testata tapahtumassa ja Elina auttaa niiden käytössä.  Turun ammattikorkeakoulun laboratoriopalvelut ovat myös mukana messuilla (klo 10-14) ja messujen aikana on mahdollista ottaa muutamista eri vaihtoehdoista itselle sopivamman paketin mukaan verinäytteet edulliseen hintaan.  Juoksumessujen Facebook-sivuilta kannattaa käydä tutkimassa mitä näytteitä on mahdollista ottaa. Messujen aikana klo 10-14 tehdään Inbody-mittauksia ja Kimmolta on mahdollista varata hieronta-aikoja tarjoushinnoin: 45min 30€ (40€), 60min 40€ (50€) ja sarjakortti 5x45min 150€ (180€).

Oletko kuullut Joogahieronnasta?  Nyt on mahdollista kokeilla joogahierontaa messujen aikana. Vauhtisammakon juoksukoulun Anni kävi itse kokeilemassa kyseistä hoitoa ja hänen kokemuksen perusteella kiinnostaisi itsekin mennä tuota kokeilemaan sillä viikon makaamisen jälkeen on kaikki paikat kankeana ja kaipaisin vain jotain ihanaa tähän hetkeen piristämään omaa olotilaa.  Annin mietteet joogahieronnasta löydät täältä. Hieronnat tehdään Vauhtisammakolla ja aika pitää varata etukäteen annajoogaa@gmail.com tai 040-7671115. Hoidon tekee Anna Strazdina ja hoidon hinta on 30 euroa.  Joogahieronnasta voit lukea lisää www.lepotila.fi..

10.00 Messut aukeavat Vauhtisammakolla, vapaata kiertelyä
12-13.15 New Balancen ja Hoka one one kenkätesti (treeni)
14.00 Messut sulkeutuvat Vauhtisammakolla
14.30 Maastokenkien ja juoksureppujen testaus Luolavuoressa (Hoka one one, Salomon)
16.15 Juoksijan jooga Pure Movessa, 12 e (paikan varaus https://www.varaaheti.fi/puremove/fi/puremove/classes)

Koska en todennäköisesti ole itse vielä lauantaina juoksukunnossa niin menen paikan päälle kiertelemään ja ottamaan verinäytteet. Varsinkin ferritiinin ja d-vitamiinin arvot kiinnostavat sillä niitä ei tahdo saada millään otettua julkisella puolella ellei ole painava syy epäillä jotain puutostilaa.   Juoksutapahtumissa kaikkein mukavinta on kuitenkin mennä moikkaamaan tuttuja ja jutella samanhenkisten kanssa. Juoksukoululaiset ovat yhtä suurta perhettä!

Tämä ei ole maksettu mainos enkä muutenkaan suosittele blogissani mitään mikä ei minua itseäni kiinnostaisi. Tunnen kuitenkin Vauhtisammakon juoksukoulun vetäjät Annin sekä Mikon ja arvostan todella heidän työpanostaan juoksun parissa. 

Kuka meinaa mennä messuilemaan? 🙂


No Comments

  • Salla

    Mä yritän päästä paikalle, ainakin testaamaan noita kenkiä! Eilen tosin saapui uusi pari New Balanceja, mutta Hoka One Onet kiinnostavat myös. Ehkä nähdään messuilla!

  • Jenna

    Mä oon menossa joogaan! Harmi, että päivällä on menoa eikä ehdi muuten käymään tuolla.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *