Erilainen blogi-ilta Linnateatterissa

Linnateatteriin kokoontui torstai-iltana bloggaajia tutustumaan teatterintoimintaan, maistelemaan menuun antimia ja nauttimaan upeasta Jukka K ja  Divet dragshow:sta.  En ollut aiemmin käynyt Linnateatterissa, joten kiinnosti kovasti nähdä millainen paikka se on. Olen tykännyt käydä kesäteattereissa mutta lasten tulon jälkeen myönnän, ettei aika ole riittänyt moiseen touhuun. Bloggaajatapahtuma Linnateatterissa oli juuri sopivana ajankohtana sillä kesäteatterikausi on vasta alkamassa, joten kesän aikana ehtii käydä monesti katsomassa heidän esityksiään,sillä pikkuinen teatterikärpänen pääsi iskemään illan aikana. Ehdin jo selata Linnateatterin ohjelmistoa sillä silmällä ja aika monen kohdalla tuli todettua, että tuo pitää nähdä ja tuo sekä tuo.

Linnateatterista jäi mukavan rento tunne. Ei tarvitse pukeutua parhaimpiinsa mennäkseen teatteriin vaan voi pukeutua rennommalla otteella ja fiilistellä hyviä esityksiä.  Tämä on syy myös siihen miksi tykkään käydä kesäteatterissa sillä niissä useimmiten on hauskoja komedioita eikä niin vakavia näytelmiä, joita ei välttämättä jaksaisi kesäiltana seurata.  Linnateatterin esityksistä taitaa suurin osa ellei kaikki olla komedioita, joten kyseinen paikka sopii minulle paremmin kuin hyvin koska jaksan aina nauraa mustalle huumorille.

Sitten itse ruokaan jota pääsimme maistelemaan. Linnateatterin yhteydessä sijaitsee 3. kerroksessa Teatteriravintola, joka oli paikkana hyvin miellyttävä ja sellainen salamyhkäisen oloinen paikka. Teatterilava oli samassa tilassa, joten ruuan sai nauttia joko ennen esitystä tai väliajalla. Tämä paikka kannattaa muistaa jos on järjestämässä  esimerkiksi polttareita, työporukan virkistysiltaa tai vaikka kaveriporukan illanistujaisia. Ruoka oli hyvää vaikka pelkäsinkin ensivaikutelmaa kampa- ja sinisimpukoista, joita tarjoiltiin sillä en ollut syönyt sellaisia aiemmin. Gluteenittoman ruokavalioni takia jäi syömättä ainoastaan ceasar-salaatti sekä jälkiruoka (juustokakku). Sain juustokakun tilalle gluteenittoman jälkkärin jossa oli mm. mascarponevaahtoa ja raparperia.

Kesäteatterin ohjelmiston ensimmäinen näytelmä on  Haluatko mökkiläiseksi jonka ensi-ilta on 15.6. Pääsimme tutustumaan ohjaajaan (Kari-Pekka Toivonen) ja näyttelijöihin ( Arttu Kapulainen, Minna Kivelä ja Valtteri Roiha) sekä kuulemaan heidän fiiliksiään tulevasta näytelmästä.  Odotan tuota näytelmää innolla sillä näen jo silmissäni, että näytelmä on kuin otos vanhempieni kesästä mökillä.:D

Ruuan ja muun ohjelman jälkeen oli vuorossa ehkä illan paras asia nimittäin Jukka K:n ja Divet:n dragshow. Olen nähnyt ainakin Divet:n aiemminkin ja mielestäni hän on ihan huippu hyvä hommassaan. Tyyli jolla he ovat omaksuneet laulajien maneereihin on ihan älytöntä. Mietin vain koko ajan, että miten he muistavat kaiken kun ”roolit” vaihtuvat niin nopeaan tahtiin. Illan show oli ihan mieletön! Kiitos Linnateatterille hieman erilaisesta ja mukavasta blogi-illasta. Kesällä nähdään esityksissä ihan varmasti.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *