HeyDay mehut

Olen täysin hurahtanut näihin kylmäpuristettuihin luomumehuihin. Sain HeyDay:lta maisteltavaksi heidän neljää mehua joista ehdottomaksi suosikiksi nousi Sunbeam. Sunbeam on pullollinen raikkautta ja sitä juodessa tulee se kesäfiilis. Piparmintun yhdistäminen tuttuihin appelsiiniin, omenaan, ananakseen ja sitruunaan saa kaikki makunystyrät pystyyn. Näitä olisi voinut juoda vaikka kuinka monta päivässä!

HeyDay mehut ovat 100 % luomua ja kylmäpuristettuja, joilla taataan raikas luonnollinen maku sekä maksimimäärä vitamiineja ja hivenaineita. Mehujen raaka-aineet ovat peräisin luomuviljelmiltä tai käsinpoimittu pohjoisesta luonnosta. Tämän takia mehut ovatkin kalliimpia kuin perus tuoremehut kaupoissa, sillä kustannukset luomumehujen valmistamiseen ovat korkeammat mutta itse ainakin olen valmis maksamaan terveellisemmästä ja paremman makuisesta juomasta hieman enemmän.

Tykkään myös siitä, että mehut ovat järkevän kokoisessa muovipullossa. Huonoa näissä kylmäpuristetuissa luomumehuissa on se, että vaativat aina kylmässä oloa säilyäkseen hyvänä eli ilman kylmälaukkua eivät kesäkuumalla pysy hyvänä rannalla jos haluaa ottaa näitä janojuomaksi.

HeyDay mehuja löytyy ainakin Ruohonjuurien myymälöistä ja kattavamman listan jälleenmyyjistä löydät täältä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *