Karhunkierrokselle toimitsijaksi

Keskiviikkona startataan kohti Rukaa, jossa juostaan tulevana viikonloppuna Karhunkierros. Tällä kertaa pääsen katsomaan juoksukisaa hieman eri näkokulmasta kuin aiemmin nimittäin menemme mieheni kanssa kisaan toimitsijoiksi. Sairaanhoitajan koulutuksella minut on sijoitettu EA-teltalle ja huoltopisteelle, jossa autan huonokuntoisia ja loukkaantuneita juoksijoita. Mieheni taas juoksentelee turvaamassa kisassa olevia juoksijoita hännystelemällä viimeisten juoksijoiden perässä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi viikonlopusta tekee kiinnostavan Rukalla vallitseva sää. Nimittäin lunta on ja kylmää.  Pihalla seisoskelu vaatii lämmintä vaatetta, joten ihan hyvä, etten vielä ehtinyt viedä talvivaatteita varastoon sillä nyt niille on käyttöä. Tntuu niin hassulta lähteä toppavaatteiden kanssa reissuun kun täällä etelässä jo aletaan olla kesän puolella ja kaikkialla on ihanan vihreää.

Koitan saada kerrottua reissusta myös täällä mikäli ylimääräistä aikaa on työn lomassa. Instagramin (suspa83) ja snapchatin  (skajala) puolella varmasti tulee näkymään kuvia ja videoita, joten kannattaa pysyä kuulolla.

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *