Terkkuja Rukalta!

Täällä on touhuttu pitkiä päiviä talkoissa erinäisten hommien parissa. On ollut mielenkiintoista nähdä mitä kaikkea näin ison tapahtuman järjestäminen vaatii ja miten isoa palettia pyörittävät monta päivää ennen kisoja ja kisojen aikana. Eikä hommat lopu senkään jälkeen vaan sitten on vielä purkuhommat.

Olemme majoittuneet hienoon mökkiin  (parimökki) muutaman kilometrin päässä  Rukakeskuksesta ja parasta on ollut päästä saunaan. Koko päivän kun puuhailee pihalla niin on aikamoisessa syväjäässä vaikka kuinka yrittäisi laittaa paljon vaatetta päälle pysyäkseen lämpimänä,  Sauna lämmittää kivasti ja sen jälkeen on ihan mahtavaa mennä väsynenä nukkumaan.
Eilen olimme merkkaamassa juoksureittiä Juumasta Oulankaan ja vau mitä maisemia. Kauniita joenuomia ja upeita koskia. Polut oli suurimmaksi osaksi hyvässä kunnossa ja vain paikoitellen oli lunta polulla. Märkää toki oli ja kengät kastuivat vähän väliä mutta aika nopeasti kuivuivat aurinkoisessa säässä. Leppoisa 7,5 tunnin lenkki ja kilometrejä kertyi vähän vajaa 30.  
Tänään onkin ollut suttuisempi päivä ja lumihiutaleitakin on muutamia kertoja ripotellut. Pitkänmatkalaiset lähtivät klo 12 matkaan ja heidän matkaa voi seurata täällä.  Muutaman kilometrin kävin tunkkaamassa mäkeä lumihangessa kun oli vapaata aikaa ja aikamoista reittiä on tiedossa kisan lopussa kaikille kisaajill. 160 kilometrin juoksijat joutuvat menemään tuon hankiosuuden kahdesti; alussa ja lopussa joten heille kaikki tsempit koitokseen.
Mukavaa viikonloppua kaikille ja tsemppiä huomenna kisaan lähteville! Kannustan teitä kaikkia Juuman huoltopisteellä.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *