This week

Tämän viikon aikana fiilikset on menneet aika laidasta laitaan. Jouduin tekemään päätöksen olla osallistumatta Helsinki City Runiin, joka kuitenkin oli jollakin tapaa helpotus mutta toisaalta taas kävin koko eilisen päivän läpi juoksua jota ei tullut suoritettua. Mietin  lähtöhetkeä klo 15.55, jolloin olisi ollut lähtöaikani. Mietin myös maaliintuloa joka olisi varmaan ollut 2,5 tunnin päästä lähdöstä sillä koko kroppa oli taas ollut jumissa viiko ajan. Vaikka Bodom trail sujui hyvin eikä varsinaisia jalkakipuja tullut kisan jälkeen niin kropan väsymys ja yleinen jumitus ovat vaivanneet.

En juossut koko viikon aikana kertaakaan sunnuntain lyhyttä lenkkiä lukuunottamatta, jolloin kävin kokeilemassa miltä kroppa tuntuu. Jalat tuntuivat toimivan hyvin sillä pääsin alle 6 min/ km vauhdilla vajaa kolme kilometriä juostua joka on tämän hetkiselle kunnolleni kova vauhti. On niin ristiriitainen olo kroppani kanssa. Välillä tuntuu juoksu todella hyvältä ja seuraavalla viikolla olo voi olla kaikkea muuta kuin hyvä. Rikkinäisiä treeniviikkoja on tälle vuodelle kertynyt enemmän kuin olisi tarpeen.


Ilouutisiakin tälle viikolle saatiin nimittäin varmistui osallistumispaikka Vaarojen maratonille. Kyseinen kisa on minulle tämänkin vuoden pääkisa jota varten pitäisi päästä nyt kunnolla treenaamaan. Tässä kohtaa on viimeistään alettava hiomaan treenisuunnitelmia kuntoon ja laitettava treenipäivät valmiiksi kalenteriin, jotta voi sopia kaikki muut menot niiden ympärille. Esimakua saadaan jo parin viikon päästä kun lähdetään Karhunkierrokselle toimitsijoiksi, jossa toivon mukaan on myös vapaata aikaa juoksenteluun. Siellä tosin saa juosta vielä lumihangessa vaikka täällä etelässä ollaankin jo päästy ihanasti kevääseen.

Äitienpäivää on vietetty rauhallisesti kotosalla kakkua syöden ja aurinkoa ottaen. Pihan siivous projektia on jatkettu ja mietitty paikkaa valmiiksi huomenna saapuvalle kasvihuoneelle. Ihanaa saada taas kasvamaan kurkkuja, tomaatteja ja chilejä.

Hyvää äitienpäivän jatkoa kaikille äideille! 


Kuvat Mari 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *