Treat yourself

Kaupallinen yhteistyö Life:n kanssa.
Olen aina pitänyt tärkeänä voida hyvin niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, sillä jos suolisto voi huonosti niin se näkyy myös ulkoisessa olemuksessa. Haluan näyttää hyvältä ulkoisesti mutta samalla voida hyvin sisältä päin. Näin ollen on hyvä käyttää tuotteita, joilla saa itselleen paremman mielen ja ihanan olon.  Chiasiemenillä saa suoliston voimaan hyvin, vitamiinivalmisteilla ehkäisen puutostiloja ja ihonhoitotuotteilla saan ihoni tuntumaan paremmalta. 
Body&Soul on Life:n ihonhoitasarja, josta löytyy ihoa ja hiuksiä helliviä tuotteita. Body Soufflé Citrus vartalovoide on hyvin täyteläinen ja sitruksen tuoksu on voimakas. Minä rakastan tuoksuja mutta herkemmälle tuoksu voi olla liian voimakas. Voiteen täyteläisen ominaisuuden ansiosta iho tuntuu pitkään raikkaalta ja kostealta. 
Arganöljy on oikea kuivan ihon pelastaja. Olen koko talven ajan käyttänyt lähes päivittäin vartaloöljyä sillä ihoni on tänä talvena kärsinyt todella pahasti kuivuudesta. Öljy levittyy nopeasti ja tuoksu on hyvin mieto, joten sitä voi sipaista iholle juuri ennen pukemistakin ilman, että vaatteet tahriintuvat kuten minulle on käynyt monen muun vartaloöljyn kanssa kun en ole malttanut odottaa tarpeeksi kauan öljyn imeytymistä, Kyseistä öljyä voi käyttää myös kuivien hiusten elävöittämiseen.

Life Multisportissa on 12 vitamiinia ja 8 mineraalia yhdessä pillerissä. Odotukset oli korkealla ja ajattelin saavani tästä hyvän tuotteen säännölliseen käyttööni mutta pakko todeta, että nämä maistui niin järkyttävältä, että muutaman päivän jälkeen jäi kapselit ottamatta. Kapselin vihreä väri ei myöskään ole kovin houkutteleva. Kävi myös ilmi, että en olisi tuotetta saanut edes ottaa käyttöön sillä tuote sisältää jodia eikä sitä suositella käytettäväksi jos sairastaa kilpirauhasen liikatoimintaa tai käyttää Thyroxin-lääkitystä. Tämäkin tieto on hieman ristiriitaista sillä on lukenut monesta tietolähteestä, että jodi on suosittu luonnonmukainen lääkeaine kilpirauhasen vajaatoiminnassa. Life- tuotteen varoitus perustuu todennäköisesti siihen, että useimmissa kilpirauhasen vajaatoimintatapauksissa syynä on  Hashimoton tyreoidiitti eli kilpirauhastulehdus. Jodin lisääminen voi pahentaa kilpirauhasen ongelmia jos sairastaa Hashimoton tyreoidiittia.

Magnesium on kuulunut jokapäiväiseen käyttöön jo pidemmän aikaan kun harrastaa juoksua niin magnesium on toiminut hyvin estämään suonenvetoja. Lifen Magnesium on toiminut kuten kuuluukin eli estämään suonenvetoja ja niitä ei ole ollut tuotteen käytön aikana.

Vitamiini ja hivenainetuotteissa tuotteen tehon kokeilut perustuvat täysin kokemusperäisyyteen koska mitään mittauksia ei itse pysty tekemään, joilla voisi osoittaa jonkun tuotteen olevan parempi kuin toinen.

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *