Viikon mietteet

Arki tulee taas muuttumaan ensi viikosta lähtien sillä mieheni sai uuden työpaikan ja aloittaa siellä jo ensi viikolla. Ihan huippu siistiä sillä taas voidaan mennä töihin yhdellä autolla kun työmatka on sama. Kun asuu kauempana Turusta (30 km), jossa käymme molemmat töissä niin saa oikeasti säästettyä niin autoa sekä dieseliä/bensaa menemällä yhdellä autolla. Työajatkin on kutakuinkin samat, joten senkin puolesta kaikki natsaa hyvin yhteen.

Syksyllä muutoksia tulee kertaheitolla lisää esikoisen aloittaessa eskarin ja samalla vaihtuu hoitopaikka päiväkodiksi. Kuopus pääsee vielä perhepäivähoitajalle mutta hänelläkin paikka vaihtuu ja jää hoitoon lähes meidän naapuriin. Siellä on sitten leikkikavereina tulevia koulukavereita. Jännittäviä aikoja elellään kesän jälkeen.  Esikoinen on innoissaan eskarin aloittamisesta ja kyllähän se vanhempiakin pistää jännittämään, että esikoinen on jo niin iso, että aloittaa eskarin.
Juoksukielto oli harmittava takaisku mutta onneksi voi kuitenkin kaikkea muuta liikuntaa mikä ei kuormita pohkeita niin paljon. Motivaatio kaiken muun kuin juoksun tekemiseen on vain niin paljon vähäisempi ja vaatii rutkasti enemmän työtä pääkopan kanssa kuin juoksemaan lähteminen. Tiedostan, että lihaskuntotreeniä ja muutakin kuin juoksua olisi hyvä tehdä mutta kun se ei ole yhtään niin kivaa kuin juokseminen. On hassua miten voi tykätä jostain asiasta niin paljon että kaikki muut tuntuvat jotenkin laimealta eikä yhtään niin kivalta.  
Aloitin lukemaan Unelmahommissa- kirjaa ja jäin ihan koukkuun sillä sisältö on kiinnostava ja helppoa luettavaa. Suosittelen lukemaan sillä kirja avaa hyvin näkemyksiä mukavasta työnteosta. Itse olen työntekoani ja uraani pohtinut viime aikoina paljon ja sen takia kyseinen opus tulikin tilattua.
Juoksupaita Salomon
Juoksutrikoot Craft

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *