Lomalla

Kaksi tuntia sitten astuin työpaikan ovesta ulos eikä paluuta ole ennen kuin 3.8 vasta. Kyllähän kesälomastani kielii tuo ”mahtava” lomasääkin.;)  Mutta tiedättekö mitä? Ei haittaa tällä hetkellä yhtään tuo sadekeli. Olen niin innoissani huomenna starttaavasta roadtripistämme, että tämän päiväinen sade ei pilaa fiilistäni. Tarkoitus on kierrellä Suomessa ja pistäytyä myös Norjan puolella elämäni ensimmäistä kertaa.  Lappiin lähdetään ensisijaisesti juoksemaa Nuts Pallaksen kisaan mutta samalla kun sinne asti lähdetään niin lomaillaan siellä sun täällä. Jos joku ihmettelee missä lapset ovat juoksun ajan niin meillä oli niin ihana tuuri,että äitini loma on samaan aikaan ja hän lähtee mukaan roadtripille. Sanoisinko luksusta!

Viime viikkoina on ollut hirveästi asioita hoidettavana (joista about puolet edelleen tekemättä blogin suhteen) joten reissumme suunnittelu on jäänyt armottoman huonoksi. Olen aina halunut tehdä tarkkoja suunnitelmia enkä ole suostunut lähtemään mihinkään ellen tiedä tasan tarkkaan milloin mitäkin tehdään. Tämä reissu tehdään toisin ja viimeisin majoitus on varattuna Norjan Senjasta ja tämän jälkeen mennään go with the-flow fiiliksellä. Mennään minne halutaan ja missä olisi kivaa tekemistä ilman suurempia aikatauluja. Tämä on aika uhkarohkea veto minulta enkä tiedä miten kykenen tämän toteuttamaan vai olenko yöllä varailemassa majoituksia loppu matkaksikin.:D

Tänä vuonna vietän (yritän viettää) stressittömän kesäloman ilman menoja ja lähteä mieluummin sitten ex tempore jonnekin jos siltä tuntuu. Arki on meillä niin hektistä joten on mukavaa vaihtelua vain olla. Olen hikihatussa pyrkinyt tekemään pihahommia ym. pakollisia juttuja jotta sitten lomalla ei tarvitse stressata rikkaruohojen peittämiä kukkapenkkejä vaan voisin nauttia ihan pelkästään niistä kukkasista.

Ihanaa lomaa kaikille jo lomalla olijoille, lomansa aloitteleville ja rentouttavaa kesää ahkerille työmyyrille!

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *