No hitto miks ei

23 heinäkuuta
Kävimme alkukesästä teatterissa ja käveltyämme muttaman korttelin pituisen matkan määränpäähän näin muodokkaan naisen kauniisti pukeutuneena hameeseen ja toppiin. Olin vältellyt moista asuvalintaa kuin ruttoa ja jos joku olisi minulle moista asuvalintaa ehdottanut niin olisin neuvonut ostamaan silmälasit itselleen.  Nähtyäni tuon naisen kävelevän niin ylpeänä ja kauniina mekko vedettynä ylös vyötäisille asti kävi mielessäni ajatus, että voisinhan itsekin pukeutua niin. 


Asusta tuli hetkessä yksi kesän käytetyimmistä vaikkakin minun asuni ei ole niin värikäs kuin kaupungilla näkemäni naisen. Ihan turhaan olin taas maalaillut kauhukuvia itsestäni omaan mieleeni. Minulle nyt vain on siunaantunut muotoja, joten miksi en olisi ylpeä niistä kuten naisen josta sain inspiraation asuun.


Hame Vero Moda / Toppi H&M  / Sandaalit Nelly
                                                                                                                                               Kuvat Mari

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Mäkin näin tänään yhden ilmeisesti venäläisen laivan miehistön jäsenen, naisen, joka oli pukeutunut vartalonmyötäiseen siniseen mekkoon, jossa oli hyvin tissiystävällinen kaula-aukko. Sopi hänelle todella hyvin, muutenkin hieno mekko ja mietin vaan kuinka itselleni olisi tullut ahdistunut olo siitä kaula-aukosta. Silti sopivan kokoisten tissien kanssa sellainen on ihan ok!! PItäisi siis itsekin vain uskaltaa joskus :)

  Ja toi sun asu on kyl tosi hyvä kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti kun vain uskaltaisi kokeilla ennen kuin saa päähänpinttymän jostain. :)

   Poista

Like us on Facebook

Subscribe