Testissä x 3

Tuotteet saatu maahantuojalta (NHS Nordicilta) ja postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Olen aina tykännyt meikata mutta en ole kovinkaan paljon jaksanut panostaa ihonhoitoon. Viimeisen vuoden aikana olen kuitenkin ottanut tehtäväkseni saada ihoni hehkumaan ja pysymään hyvävointisena. Ikä on tuonut ryppyjä ja tästä ei juuri muualle kuin alaspäin olla menossa. Onkin tärkeää tiedostaa, että vielä on kuitenkin monta asiaa tehtävissä kun vaan jaksaa panostaa ihonhoitoon. Sorruin viime vuonna ostamaan ensimmäisen seerumin ja jäin koukkuun siihen tuntumaan joka jäi iholle jokaisen seerumin laiton jälkeen. Hyllyssä on vuoden aikana seikkaillut kaikenlaisia seerumipulloja ja viimeisempänä luonnollinen sellainen.

Lavera hydro perfect seerumi saa ihon tuntumaan ihan vauvan pehmeältä pyllyltä. Seerumi levittäytyy helposti ja imeytyy nopeasti, joten se sopii hyvin aamuisin kosteusvoiteen alle. Tuotteen on tarkoitus suojata ihoa ympäristön negatiivisilta vaikutuksilta kuten ilmansaasteilta ja ehkäistä ihoa vanhenemiselta. Kovin erikoista tuoksua ei tuotteessa ole mutta miedon tuoksun takia tuote sopii varmasti hyvin monelle. Muunmuassa Biodelly myy tuotetta hintaan 19,95 euroa mikä on mielestäni seerumista hyvin edullinen hinta.

Black and whiteorganics – natural teeth whitening on ollut ostoslistallani varmaan siitä asti kun some alkoi huutaa tätä joka tuutista. Vihdoinkin sain minäkin tämän tuotteen itselleni. Odotukset ehkä olivat korkeammalla kuin mitä totuus oli. Niin monen some hypetyksen johdosta halusin tuotteen ja tunsin pettymystä kun tuotteesta ei tullut yhtään valkoisemma hampaat. Kaiken lisäksi koin tuotteen sotkevaksi ja harmitti kun hammasharja jäi pesujen jälkeen mustaksi (näytti lähinnä siltä kun harjalla olisi pesty kaakeleiden saumoja).

Lavera nude effect meikkivoiteesta tuli heti ensimmäisellä kerralla suosikkini meikkivoiteiden parissa. Minulla on hyvin ongelmallinen iho varsinkin talvisin jolloin iho kuivuu eikä oikein mitkään kosteusvoiteet ja seerumit tahdo auttaa. Olenkin talvisin käyttänyt vähemmän meikkiä kokonaisuudessaan ja pyrkinyt vähentämään ihon saamaa ärsykettä kaikista meikeistä. Niinpä olinkin hyvin yllättynyt saadessani testiin tämän Laveran meikkivoiteen sillä sitä käyttäessä ei ole tarvinnut taistella kuivuneen ihon kanssa. Viimeksi kun iho on tuntunut näin hyvältä niin käytin pelkästään Baremineralsin meikkejä pohjan laittoon. Jossain vaiheessa tuon tuotteetn loputtua kävin ostamassa jotain muuta tilalle ja sen jälkeen olen ollut oravanpyörässä ja kokeillut jos jonkinmoista meikkivoidetta.  Mihinkään en ole oikein ollut tyytyväinen sillä on tuntunut siltä, että ihon huono kunto (näppyjä ja kuiva) on antanut aihetta laittaa enemmän meikkivoidetta ja puuteria jonka jälkeen iho on varmasti kärsinyt vielä pahemmin.  Toinen asia miksi tykkään tästä tuotteesta on sen helppo levittyvyys eikä tee mitään maskia. Tässä Laveran tuotteessa on myös todella miellyttävä tuoksu! Biodellystä löytyi muuten tämäkin tuote ja edullinen sekin, nimittäin maksaavain 20,90 €.

Ihmettelen kyllä kovin miksi en ole tajunnut aiemmin ostaa Laveran tuotteita. Niissä on monessa tuotteessa minua miellyttävä tuoksu, joka tekee meikkaamisesta ja ylipäätään ihonhoidosta paljon mukavampaa. Tykkään tuoksuista paljon ja jopa tuoksukynttilöistä, joten minulle tuotteet joissa on miellyttävä tuoksu tuo luksus fiiliksen. Pientä arjen luksusta josta saa nauttia joka arki aamu. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *