Unelmahommissa

Tilasin jokunen aika sitten kirjoja ja ostoskoriin tipahti myös Unelmahommissa- kirja. Vasta muutama kuukausi sen jälkeen kun kirja oli maannut yöpöydälläni odottamassa lukemista luin jostain suosituksen tästä kirjasta ja olin jo menossa tilaamaan kirjaa uudestaan. Onneksi katsoin yöpöydän kirjapinoa ja sieltähän se löytyi valmiina odottamassa lukemista. Suosituksen jälkeen imin kirjan sivusta sivuun viikossa. Olisin lukenut nopeamminkin ellei työ ja lapset olisivat häiriköineet lukemista.

Ihastuin kirjailijoiden tapaan kertoa asioista rennosti ja aidosti. He ovat uskaltaneet avata kirjassa monia bloggaajien seurassa tabuina pidettyjä asioita. Rahasta ei kukaan halua koskaan avautua mutta nyt sekin tabu on rikottu sillä kirjassa on kerrottu bloggaamisen tuomista tuloista.  Minusta oli hienoa miten hyin he saivat lukijan sisälle blogimaailmaan.  Itsekin kolme vuotta blogia kirjoittaneena luulin tietävän asioista jotakin mutta kirjaa lukiessani totesin olevani pihalla kuin lumi-ukko monestakin jutusta. Arvostan sitä kaikkea tietoa jonka he jakavat avoimesti kirjasssaan sillä ellei ole tuttuja blogi alalla on vaikea osata hinnoitella omaa työtään yhteistyösopimuksia tehdessä.  Pelkällä tavaralla ei nimittäin elä joten joskus tarvitsee tehdä yhteistyötä myös rahasta.

Kirjaa lukiessa inspiraatio vain kasvoi kasvamistaan ja paperille piirtyi jos jonkinmoisia postaus ideioita. Aloin myös miettimään ihan oikeasti teenkö nykyistä työtäni ihan vain rahan takia ja olisinko onnellisempi jossian muussa työssä. Kirjassa oli paljon hyviä ajatuksia herättäviä pointteja joita jäin miettimään lukemisen jälkeen. Mietin asioita iltaisin nukkumaan mennessä ja heti aamulla herättyäni. Päässä pyöri niin paljon juttuja ja ideoita, että olisin halunut vain lukea kirjaa nopeasti eteenpäin, että saan kaiken tiedon heti.

Olen kirjoittanut ajatuksistani työn vaihtamisesta sekä tyytymättömyydestäni nykyiseen työhöni. Tai tyytymättömyys on varmaan väärä sana. Ainoa asia jonka koen olevan väärin on liika stressi ja psyykkinen kuormitus on jäätävä. Kirjan myötä ajatuksia muutoksesta on vaihdettu kotona ja ideoita heitelty esille myös kaverin kanssa. Muutoksia onkin ehkäpä luvassa syksyllä.:)


Älkää heittäkö hukkaan parhaimpia vuosianne vaan eläkää nauttien joka päivästä! 

Kuvat Mari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *