Kysy mitä tahansa

Vaikka en suurinta osaa teistä lukijoistani edes tunne niin voisin kuvitella meidän kuitenkin tulevan ihan hyvin toimeen. Kuvittelen meillä olevan aika pitkälti samoja kiinnostuksen kohteita ja olet juuri niiden asioiden takia päätynyt lukemaan blogiani.

Minulla on ilo kirjoitella treeneistäni, kisoista ja hyvinvointiin liittyvistä asioista mutta olisi mukava kuulla myös mistä te rakkaat lukijani tykkäätte lukea.  Täyttäkää kommenttiboksi ideoilla, kysymyksillä, ajatuksilla, toiveilla, risuilla ja ruusuilla.:) Mikäli et halua jättää kommenttia postauksen yhteen niin minulle voi aina laittaa myös sähköpostia osoitteeseen sparklingbeauty@hotmail.fi.

No Comments

  • Susanna Kajala

    Kiitos Mia ihanasta kommentista. Transcanaria kiehtoo minuakin sekä Marathon des sables Fuerteventura joka monen päivän kisana tuntuisi ihanan kamalan haastavalta. Keski-Euroopan ultrapolkujuoksukisat on haaveena upeiden maisemien takia. Haastavuudeltaan vaan ovat sellaisia,ettei ihan vielä rahkeet riitä niihin. Aina toki pitää haaveilla ja unelmoida. 🙂

    Mukava kuulla myös,että postaukset ovat miellyttäneet. Kisarapsat ovat minunkin mielestä parasta lukuantia varsinkin haaveillessa jostain tietystä kisasta. Varusteita onkin esittelemättä vielä jonkin verran joten niitä on luvassa.:)

  • Mia

    Aivan loistava blogi! Eniten tykkään kisarapsoista, treenikuulumisista ja varusteiden esittelystä. Onko joku tietty kisa josta unelmoit? Itse haluaisin Transgrancanarialle niin että koko perhe olisi mukana jossain hulppeassa hotellissa ja voitaisiin pulikoida vielä viikko kisan jälkeen jne. Ensi vuonna ajankohta ei sovi, mutta ehkä 2019 sitten. Tsemppiä treeneihin ja jatka samaan malliin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *