Ruuhkavuosien vuorikiipeilyä

Päivät ovat tällä viikolla tuntuneet vuorikiipeilyltä. Aamulla herätessä on saanut jo kerätä päivän kaikkiin askareisiin tarvitavat tavarat ja valmistautua pitkään päivään.Ylimääräistä ohjelmaa hyvällä tavalla on kerääntynyt tälle viikolle joka on sekoittanut arkirutiineja. Olen ollut todella iloinen päästyäni moneen kivaan juttuun mukaan tämän viikon aikana (niistä tulossa lisää juttua lähiaikoina). Kun mistään ei haluaisi jäädä paitsi niin kaikkeen aina lupautuu mukaan mutta huomaan, että ruuhkavuosissa elävänä kaikki ”ylimääräinen” väsyttää.  Koko viikon olen elänyt kuin kävelevä zombie ja toivonkin saavani viikonloppuna nukuttua univelat pois.

Lapsilla on ollut paljon kaikkea huomiota vaativia asioita niin eskarissa kuin hoidossakin kuten retkiä ja kerhoja. Lapsia ei ole siis voinut viedä hoitoon ilman jonkinlaista pussukkaa, jossa on kaikki tarvittavat asiat. Myönnän,että aina välillä unohtuu jotain mutta vielä siitä ei ole noottia saatu. Olen saanut tehdä monen monta to do-listaa ja laittaa puhelimeen sekä kalenteriin muistutuksia itselle, jotta muistaisin niistä edes osan. Ei ole helppoa väsyneenä yrittää pitää lankoja käsissä varsinkaan kun miehen muistiin ei voi luottaa senkään vertaa kuin omaan.:D  Illalla olenkin pakkaillut kaikkien tavarat valmiiksi ja aamulla veilä tupla tsekannut, että mitä kenenkin pitää ottaa mukaan.

Työpäivän päätteeksi voisi kuvitella olevan vuoren keskivaiheilla. Matkaa huipulle on vielä pitkä matka ja niin on päiväkin vasta ” alkamassa” kun harrastuksiin vienti kajahtaa käyntiin. Olen monesti sanonut,että on todella ihanaa kun lapset harrastaa ja tykkäävät lähteä harrastuksiin mutta se mikä itseä eniten ärsyttää on pitkät välimatkat. Kun ei asu keskustassa harrastusten lähellä niin päivän aikana kuluu matkoihinhelposti pari tuntia laskien mukaan sen ajan kun ajaa myös töihin ja sieltä kotiin.

Illalla kun vihdoinkin pääsee kotiin tuntee olevansa vuoren huipulla, ainakin lähes tulkoon. Vielä olisi laitettava seuraavan päivän tavarat kuntoon. Kun pään saa painaa tyynyyn on jälleen yksi vuori huiputettu. Päivästä on selvitty kuten koko viikosta. Viikonloppu edessäpäyhdessä perheen kanssa. 🙂


Mukavaa viikonloppua ! 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *