5 x ajatuksia

Olen viime aikoina haaveillut matkustamisesta ja kaihoisasti katsonut kavereiden lomakuvia. Ensi vuonna mekin pääsemme reissuun jota odotan todella paljon. Vaikka reissu ei olekaan ihan perus pakettimatka niin lomakohde taitaa olla suurimmalle osalle tuttu.

Olen pohtinut viimeisen kahden viikon olotilaa. Miten paljon muutosta on tapahtunut siitä kun annoin itselleni luvan relata? Mm. eilen täytin ristikoita sen sijaan, että lähdin lenkille. Juoksulenkki olisi varmasti tehnyt myös hyvää mutta oli paljon rentouttavampaa lukea lehtiä ja täytellä ristikoita.

Vaellus ja telttailu  ei ole koskaan ollut minulle mikään must-juttu, mutta nyt kun olen nähnyt upeita kuvia luonnonhelmasta ihmisten vaellusreissulta niin alkoi kiinnostamaan. Ajatus käpertymisestä makuupussiin lämmittelemään ja kuumasta kaakaosta nuotion äärellä ei todellakaan tunnu mahdottomalta. Innostun jopa norjalaisesta villapaidasta.:D

Joskus tekisi mieli muuttaa takaisin kerrostaloon. Ruuhkavuosien keskellä ajatus helpommasta elämästä ilman suurempaa stressiä talon kunnossapidosta kiehtoo. En oikeasti halua muuttaa mutta silloin kun katson pihalle ja mietin,että ruoho pitäisi leikata ja lehdet haravoida niin kerrostaloasuminen houkuttaa.  Tykkään pihatöistä mutta kun ei niitä ehdi ikinä tekemään.

Olen selannut nettikirjakauppoja. Tekisi mieli lukea jotain mutta en oikein tiedä mitä haluaisin lukea. Saa antaa kirjavinkkejä!

Mitäs teille kuuluu? 🙂

                                                                                                                                                Kuvat Mari

No Comments

  • Mia

    Mä luen ultrajuoksijoiden elämäkertoja, esim. Cory Reesen Nowhere Near First on huikea kirja elämästä ja liikunnan ilosta. Niin ja ultrajuoksusta, suosittelen! Mukavaa viikonloppua!

  • Emilia

    Relaaminen on just jees, tämä viikko on mennyt itselläni täysin tehdessä kivoja asioita sillä syksy alkaa pimeyden saavuttua tuntua. En tiedä yhtään minkälainen kirjamaku sinulla on, mutta itse olen dekkarien suuri ystävä ja suosittelen lämpimästi mm. Unni Lindelliä, Kristina Ohlssonia ja Stieg Larssonia (sekä hänen seuraajaansa). En ole muuta nyt syksyllä muuta lukenut kuin dekkareita + Jojo Moyesin kirjoja 😀 Ihanaa viikonloppua <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *