Lähes kaikki -25 % + omat suosikit syksyksi

Sportamorelta oli tullut mukava viesti. Heidän verkkokaupassa on lähes kaikki tuotteet -25 % viikonlopun ajan. Keräsin teille omia syksyn suosikkeja, sillä muutamia hankintoja pitäisi tehdä. Osan hankinnoista voisi pistää ihan vain haluamisen piikkiin mutta osan tarvitsisin oikeasti.

* Postaus sisältää affiliatelinkkejä*

Himoitsin Kari Traan aluskerrastoa (paita ja housut ) jo viime vuonna mutta koska minulla oli silloin vielä ihan hyvä kerrasto niin en koennut tarvitsevani toista. Siivotessani vaatekaappia en löytänyt enää kerrastoni housuja mistään, joten nyt olisi tarvetta uudelle kerrastolle. Olen itse tykännyt juosta kylmällä säällä/viimassa kerraston ja ”tuulipuvun” kanssa. En varsinaisesti käytä tuulipukua mutta juoksuun sopivaa takkia ja housuja. Kylmällä säällä käytän mieluummin kuorihousuja kuin juoksutrikoita. Tuntuu, että viima pääsee trikoista heti sisään.

Syksyllä kun vettä tihuttaa vähän väliä auringon paisteen lomassa on todettava, että Pallaksen kisaa varten ostamani kuoritakki (samantyyppinen Salomon) on ollut paras ostos vähään aikaan.  Sade ei todellakaan tule takista läpi ja huppu pysyy hyvin päässä tuulessakin, joten saan keskittyä vain juoksemiseen enkä varusteiden säätämiseen. Olen ollut huono lähtemään lenkille sateessa mutta se on tosiaankin ollut enemmän kiinni huonoista varusteista kuin fiiliksestä. Nyt kun takki ja housut pitävät vettä niin on muuten paljon mukavampaa juosta sateessa.

Väriloistoa pitää löytyä myös vaatekaapista eikä vain puiden lehdissä. Olen totaalisen rakastunut näihin 2XU:n uusiin väreihin.  Myös Puman metsänvihreä saa silmäni loistamaan. Huomaan haalineeni viimeisen vuoden aikana yhä enemmän vihreitä vaatteita vaatekaappiini.  Näin kesällä Intersportissa mitä ihanimmat vihreät lenkkarit mutta nyt en löydä samanlaisia mistään.  Vihreiden lenkkareiden mentävä aukko löytyy kenkähyllyltäni. Sitä vastoin kun vihreitä ei löytynyt mistään niin ihastelin urheiluliikkeessä näitä Niken treenikenkiä. Kiusasin itseäni sen verran, että jopa sovitin niitä. Nämä sopivat jalkaani todella hyvin ja todennäköisesti käyttäisin kenkiä ihan perus arjessa enkä niinkään treenatessa. Eteinen alkaakin näyttää pikku hiljaa enemmän kenkäkaupalta kuin kenenkään eteiseltä sillä kenkälaatikoita ja kenkiä on enemmän kuin yksi perhe tarvitsee.

Ottaisin mielellelläni kokemuksia näistä Wyten- housuista. Onko miten isoa/pientä kokoa? Kutistuuko pesussa miten paljon? Olen ihastellut näitä mutta kun ei tunne merkkiä niin olen aika arka tilaamaan pelkästään kivan ulkonäön vuoksi.  Malliltaan olisivat juuri sellaiset mitä haluaisin mutta onko mukavat myös päällä?

-25 % lähtee kassalla koodilla FALL25 syöttämällä kyseisen koodin tarjouskoodi-kenttään yli 69 euron ostoksista. Koodi on voimassa 25.9.2017 klo 23:59 asti. Alennus koskee normaali hintaisia ostoksia.

Mitä hankintoja sinä aiot tehdä syksyllä? 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *