Treeniviikko 37

Niin se vaan taas yksi viikko vierähti. Ennen kuin siirrytään kokonaan uuden viikon pariin niin palataan vielä viime viikon treeneihin. Muutaman juoksun kävin tekemässä ja muuten olen ottanut aika rauhallisesti. Yleensä niinä päivinä kun olen panikoinut siitä,että pitäisi mennä treenaamaan niin olen suosiolla jäänyt sohvalle makoilemaan. On ollut nautinnollista katsoa Netflixistä sarjoja ja touhuta lasten kanssa.

En tiedä olenko tulossa kipeäksi sillä koko ajan on ollut kurkku vähän kipeä. Ei silleen kaktusmaisesti vaan tuntuu pahalta niellessä. Pelkään, että jokin tauti löytää minut juuri ennen Vaarojen maratonia ja olen kaksin käsin syönyt vitamiineja. En normaalisti syö c-vitamiinia purkista mutta nyt hain sitäkin.  Stressiltä en pysty välttymään mutta unenmäärästä en luovu ja koitan katsoa, että tulee syötyä monipuolisesti kaikkea. Olisi nimittäin todella ärsyttävää sairastua juuri nyt!

Viikko 37 treenit

Maanantaina kävin vain pyörähtämässä sienimetsässä. Tarkoitus oli kerätä myös mustikoita pakkaseen mutta hirvikärpäset olivat löytäneet tiensä myös meidän lähimetsään,joten vikkelään tulin kotiin. En tiedä vihaanko oikein mitään ötökkää niin paljon kuin hirvikärpäsiä. Miten ne voikin olla niin iljettäviä kun tunkeutuvat joka paikkaan?

Tiistaina kävin koiran kanssa lenkkeilemässä yhden meidän perus lenkeistä. Taas lenkki keskeytyi monta kertaa kun polkujen vierellä kasvoi isoja mättäitä suppilovahveroita. Onneksi löytyi juoksuvyöstä muovipussi.
Juoksu kesto 1 15 min,matka 9,74 km, keskivauhti 7:74 km/h, keskisyke  157, maksimisyke 190

Keskiviikosta perjantaihin meni levätessä. Oli aika kerätä energiaa jotta selviää loppu viikosta.

Lauantaina piti tunnin verran keräillä itseään,että pääsin lenkille. Ei kiinnostanut yhtään mutta tiesin,että fiilis paranisi kunhan vain menisin lenkille. Koira oli mukana tsemppaamassa. Juoksun lomassa etsittiin metsästä suppilovahveroita.
Juoksu kesto 49 min,matka 6,39 km, keskivauhti 7:47 km/h, keskisyke 160, maksimisyke 184

Sunnuntaina pääsin mukaan esikoisen voimistelutreeneihin, joista voit lukea täältä.

 
Mites teidän treenit sujuu? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *