Viikonlopun jälkeinen fiilis

Viime viikon perjantaina toivoin, että viikossa olisi ollut vielä yksi työpäivä sillä ärsyttävä työjuttu jäi kesken. Töistä lähdettyäni kuvittelin asian häiritsevän koko viikonlopun mutta olin hyvin väärässä. En miettinyt työjuttua koko viikonlopun aikana. En yleensäkään mieti työjuttuja viikonloppuna mutta tä oli ärsyttävydessään todellinen huipuntuma, joten oletin sen vievän ajatukseni.  Maanantai aamuun mennessä olin kuitenkin jo ehtinyt unohtaa tämän ärsyttävän jutun. Viikonloppu ilman menoja teki selvästi tehtävänsä ja taisin todellakin olla sen tarpeessa sillä tuo työjuttukaan ei tuntunut enää niin hankalalta.

Kirjoitin viime viikolla olotilasta (postaus) joka oli piinannut minua keväästä asti.  En tiedä auttoiko asian myöntäminen ja tiedostaminen mutta on ollut helpompi hengittää postauksen jälkeen. Tuntui kuin kivikasa olisi putonut harteiltani.

Sen lisäksi, että on ollut parempi fiilis niin on myös ollut ihan mahtava sää. Aurinko antaa kyllä niin paljon virtaa elimistöön. Jalkavaivoista huolimatta kävin viikonloppuna sienimetsässä ja muutaman kerran juoksemassakin. Oli pakko käyttää hyödyksi aurinkoinen ilma. 

Tällaisia viikonloppujen kuuluisikin olla. Sellaisia, että töihin palaa maanantaina hyvin palautunut ja rento tyyppi. 🙂


Mukavaa uutta alkanutta viikkoa kaikille!
                                                                                                                                       Kuvat Mari

No Comments

  • Emilia

    Tämä viikko on mennyt ihan kauheaa vauhtia, mutta voi tuo hyvä sää! Enemmän on tehnyt mieli ulos kuin aikohin ja se on tehnyt ihmeitä. Ihanaa lokakuun alkua <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *