4 x palasia tältä viikolta

 • Viime sunnuntaina alkanut oikean käden kipu jonka lääkäri totesi hauislihaksen pitkän pään jänteen tulehdukseksi parani kolmessa päivässä oikeanlaisella hoidolla. Tiettyjä liikkeitä pitää edelleen varoa ettei kipeydy mutta muuten pystyn käyttämään kättä jo normaalisti. 

 • Lauri Tähkän konsertti Logomossa perjantaina. En ole kovinkaan suuri Tähkän fanittaja mutta kaverin yllyttämänä olen hänen biisejään soitellut Spotifysta. Odotin ehkä hänen keikaltaan enemmän mutta puolustukseksi pakko sanoa, että on hänellä kyllä hyvä ääni ja meneviä biisejä. Irtiotto arjesta teki hyvää!
 • Osaava nainen-messuille minun ja Jennin tyylimuutosten esittely oli samalla kovin kivaa mutta samalla niin jännittävää. 
 • Esikoisen joukkuevoimistelukisojen esitykset saavat aina hymyn huulille. Pikkuiset ei ota mitään vielä niin vakavasti vaan tekevät kaikkea vähän sinnepäin, joka on omalla tavalla niin syötävän suloista. Olisi ihanaa pystyä itsekin olemaan rennompi ja olla ajattelematta asioita liikaa. 

Miten sun viikko on mennyt? 🙂

No Comments

 • Susanna Kajala

  Olen itse myös todella tyytyväinen, että käsi parani lyhyellä ajalla. Näitä kun töissä näkee paljon niin monelle jää loppuelämän ongelmaksi. :/

  Blogitekstien lukeminen ja kommentointi on mukavaa puuhaa. Itsellä vaan tuppaa aika loppumaan siinä vaiheessa kun saa oman postauksen tehtyä. Enemmän pitäisi lukea muidenkin tekstejä sillä niin kuin sanoit niistä saa inspiraatiota ja uusia postaus aiheita.

 • Emilia

  Onneksi tulehdus lähti paranemaan nopeasti, tuollaisesta voi saada helposti pitkän vaivan! Heh nyt taitaa puhua kokemuksen syvä rintaääni 😀 Lasten rentous ja tapa ottaa asiat on niin ihailtavaa, siinä taitaa olla meillä kaikilla aikuisilla oppimisen paikka. Pidin pari viikkoa taukoa blogien lukemisesta ja tänä iltana ottanut tuota taukoa kiinni. Olen lukenut tänään ihan mielettömän määrän blogitekstejä ja ottanut inspiraatiota. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *