Elämä hymyilee

Nämä alkusyksystä otetut kuvat odotti tiettyä hetkeä. Hetkeä Vaarojen maratonin juoksun jälkeen jolloin olisin ihan rikki ja lopettamassa juoksua kokonaan. Tätä hetkeä ei ole tullut vaan  leijun edelleen pilvissä ja katson maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi. Puolen vuoden ”kaamos” eli kesä väsymyksen jälkeen tunnen olevani vihdoinkin elossa. Olen nauranut asioille, jotka ovat yleisesti ottaen ottanut päähän pitkään.  Harvoin on niin, että kaikki elämän osa-alueet olisi tasapainossa. Nyt on yingit ja yangit minun elämässäni kohdallaan.

Luulin kadottaneeni itseni maailman syviin tunneleihin mutta kaivauduin sieltä ylös.

Mihinkään ei satu, jonka takia olo tuntuukin niin ihanalta. Päivät ilman särkyläkkeitä on luksusta. Lääkärin pelottelu uuden harrastuksen etsimisestä pelästytti. En ole valmis luopumaan rakkaasta asiasta. Harrastuksesta joka saa niskakarvat pystyyn mutta myös sellaiset endorfiiniryöpyt, ettei sellaisia saa muusta.

Pahimman syksyisen sadekelin keskellä on ihanaa palata kesäisiin kuviin. Ensi vuoden kesän suunnitelmia on jo mietitty ja ensimmäiset kisaan ilmoittautumisetkin tehtiin tänään. Toukokuun lopulla yritetään juosta meille uutta ennätysmatkaa Karhunkierroksella 80 kilometrin verran.  Siisteintä tässä juoksussa on kyllä itsensä ylittämisen jälkeen kaikki juoksuystävät. <3

Mitä sulle kuuluu? 🙂

                                                                                                                                               Kuvat Mari

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *