Ensivaikutelmia tyylimuutoksesta + arvonta

Sain todella yllättävän puhelinsoiton viime viikolla ja sain ilokseni kuulla päässeeni mukaan Change your style-muotiseikkailuun, jonka toteuttavat 4Stylen Saija ja Sari. Muutokseen on valittu minun lisäksi myös  Kukkurakoti-blogin Jenni. Tulevana viikonloppuna 28.10.2017 Osaava nainen-messuilla Turussa julkistetaan lopputulokset. Näytökset on kello 12 ja kello 14.

Ajankohta tähän tyylimuutokseen on täydellinen sillä pahimman ruuhkavuoden aikaan sitä jotenkin unohtaa itsensä ja yrittää vain sinnitellä päivästä toiseen. Vaatteet eivät ole päällimmäisenä mielessä tai ainakaan omat vaan lasten ja kampaajalla käyntiäkin yrittää venyttää mahdollisimman kauas, jotta kalenteri ei täyttyisi liikaa.

Olen lähtenyt seikkailuun mukaan uteliaana ja avoimin mielin. On kiinnostavaa kokea millaisena muut ihmiset minut näkevät. 

Suurin muutos on tapahtunut hiuksissa leikkauksen ja värjäyksen myötä.  Kaikki muu on enemmän kiinni tyylitaitureiden valitsemista vaatteista ja asusteista sekä omasta fiiliksestä.

Hiukset

Kampaamokäynti  Sydämen Pohjassa jännitti kaikkein eniten sillä minulla on käytännössä aina ollut pitkät hiukset ja viime elokuussa suostuin niistä leikkaamaan kuivat latvat (noin 15-20 cm) pois. Tämä oli minulta jo rohkea veto vaikka muuten aika hullu olenkin niin hiusten kanssa en uskalla ottaa riskejä. Muutosleikkiin lähteminen oli rohkeaa sillä joku muu päättää millaiset hiukset tehdään.  Huh! Hieman alkoi jännittää, että mihin sitä on taas päänsä tullut laitettua.

Sydämen pohjassa kampaajana työskentelevä Tiia loihti minulle kyllä ihanat hiukset. En olisi ikinä osannut itse valita näin nappivalintaa väreihin. Long bobista eli pitkästä polkkatukasta olen haaveillut mutta rohkeus ei ole siihen riittänyt. Nyt kun päätöksen teki joku muu niin olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Ihan loistava lopputulos!

Vaatteet ja asusteet

Vaatteiden sovitus ei oikeastaan jännittänyt yhtään. Olen aika avoin vaatetuksen suhteen ja en olettanut, että minulle ehdotettaisiin mitään niin kamalaa vaatetta mitä en suostuisi pukemaan ylleni. En oikein tiedä mikä tämänkaltainen vaate edes olisi.  Vaatteet valikoitiin Televisio lifestyle storesta sekä Sokos Wiklundista, josta olen enemmän kuin mielissäni.

Vanhan luokkakaverini Marjaanan omistamassa Televisiossa on mitä ihanimpia vaatteita ja asusteita Suomalaisilta suunnittelijoilta kuten Minna Parikka ja Katri Niskanen. Pirtsakkaan liikkeen sisältä löytyy ihan kaikille naisille ikään katsomatta vaatteita arkeen kuin juhlaankin.  Mikäli mielii hieman erilaisia mutta näyttäviä koruja arkeen tai juhlaan niin Televisiossa löytyy mahtava valikoima mm. Pilke designin suunnittelimia koruja.

Sokos Wiklund on viime vuosina nuorentanut ilmettä ja siksi olikin mukavaa, että tämä liike oli mukana tyylimuutoksessa.  En shoppaile kovinkaan usein Wiklundissa johtuen sen sijainnista (ei ole millään muotoa työmatkani varrella ja harvemmin on asiaa Turkuun vain yhteen liikkeeseen). Olen pitänyt Wiklundia enemmän sellaisena juhlavaatteiden ostopaikkana  mutta nähtyäni heidän vaatevalikoimansa voisin hyvin kuvitella tulevani ihan arkivaateostoksille.  Mitä vanhemmaksi sitä tulee niin sitä enemmän haluan panostaa hyviin ja laadukkaisiin vaatteisiin. Mieluummin maksan hieman enemmän jos sille kertyy myös enemmän käyttövuosia.

Pääsimme kokeilemaan myös silmälaseja Turun Silmäniloon. Minulla on silmälasit mutta käytän aina piilolinssejä sillä mielestäni minulle ei sovi minkäänlaiset silmälasit. Onneksi minun ei tarvinnut päättää mitkä pokat pääsivät mukaan näytökseen koska en todennäköisesti olisi valinnut mitään niistä. En siksi etten olisi tykännyt niistä vaan siksi, että en osaa nähdä itseäni silmälaseissa.

Arvonta

Sain arvottavaksi 5 x 2 henkilön lippuja joten jos sinulta vielä puuttuu liput niin kommentoimalla postausta olet mukana arvonnassa.  Arvonta käynnissä myös Instagramissa eli jos haluat tuplata mahdollisuutesi voittaa liput niin käy jättämässä kommentti myös sinne arvontakuvan alle (@suspa83). Aikaa osallistua arvontaan on 25.10.2017 klo 23.59 asti.

Muutoksessa mukana: 
4Style Saija ja Sari / Change Your Style-tyylimuutos
Osaava Nainen
Silja Line
Televisio Lifestyle Store
Turun Silmänilo
Sydämen Pohjasta

Sokos Wiklund

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *