I love me-messujen tunnelmia

Suunnattiin eilen heti aamusta Marian kanssa I love me-messuille Helsinkiin. Ilmeisesti moni muukin oli ajatellut samoin kuin me ja ajatelut perjantai aamun olevan sopivan rauhallinen aika mennä messuille. Viime vuonna näin olikin mutta eilen ihmisiä oli paljon enemmän. Varsinkin Jefftree Star (josta en ollut ikinä kuullutkaan) oli saanut ihmiset kerääntymään ynpärilleen. Muutoin messualueella sai aika rauhakseen katsella ja maistella. Näytteilleasettajien pisteille pääsi hyvin tutustumaan tuotteisiin eikä tarvinnut paljon jonotella.

Minusta I love me on vuoden parhaat messut ja minuta nämä on vuosi vuodelta vain parantuneet. Tykkään messujen inspiroivasta tunnelmasta. Joka vuosi huomaa selkeästi mitkä tuotteet on nousevia trendejä ja tänä vuonna erilaiset hydraatiojuomat tuntuivat olevan kovin suosittuja. Itselle hydraatiojuomat ei ole tuttuja kuin juoksupuolelta mutta kyllähän niille ihan järkevä selitys löytyi myös aamuiseen käyttöön.

On kiva nähdä miten osa näytteilleasettajista panostaa pisteeseensä ja saa houkuteltua ihmisiä ihan jo sillä kivalla ulkoasulla. Oikeastaan millekään ei ollut tarvetta joten tein lähinnä extempore-ostoksia fiiliksen mukaan. Ihastuin mm. Bloomy drinksin-juomiin ja ostin neljä pulloa kotiin makusteltavaksi. Maistiaisen perusteella nämä olivat hyviä ja ilokseni saan jatkossa ostettua näitä K-kaupoista. Vitaminwellin juotavat ovat niin ihanan makuisia ja hyvän tarjouksen osuessa kohdalle ostin pari pulloa sitruunan/seljan makuista. Tämä on mun kesän suosikkijuoma! Myös kookosvedestä oli hyviä tarjouksia joista tartuin Foodinin tarjoukseen (12 tölkkiä/12 euroa). Kookosvesi on ihan mun lemppareita mutta en aina raaski ostaa niitä kalliita tölkkejä.  Aika juomavoittoiset ostokset mutta puolustukseksi pakko todeta, että niistä oli parhaimmat tarjoukset.

Urtekramin pisteeltä ostin kookoksentuoksuista shampoota ja hoitoainetta sillä Laveralta saamani tuotteet alkavat olemaan loppu ja jotainhan pitää tilalle ostaa. Urtekramin tuotteista olen tykännyt aiemminkin juuri tuota kookoksentuoksuista ja se on kyllä niin ihastuttavan tuoksuista. Mieheni oli varmasti mielessään kun tuon kotiin lisää kaikkea kookoksentuoksuista kun hän ei niin välitä kookoksesta.:D

Käytiin myös tänäkin vuonna kuuntelemassa mitkä tuotteet palkittiin vuoden terveystuotealan parhaimmiksi ja saatiin näitä tuotteita myös kotiin testattavaksi. Majavon Jaksamisjuoma oli vuoden urheilutuote ja se on kiinnostanut minua jo jonkin aikaa. Näin heidän mainoksensa jossain ja silloin ajattelin, että tuota tuotetta pitää kokeilla mutta asia unohtui. Nyt kun näin heidän tuotteensa kassissa innostuin taas mielettömästi. Kivaa kokeilla jotain täysin uutta.

Biozellin tuotteita olen joitakin käyttänyt mutta nyt sain testattavaksi monia kivoja tuotteita kuten suolasuihketta, jota en ole vielä koskaan koittanut.Olen kuullut monen käyttävän varsinkin kesällä suolasuihketta mutta itselle tuo tuote on jäänyt ihan vieraaksi. Ensi kesää ajatellen minäkin voin nyt harjoitella moisen tuotteen käyttöä.

Vaatepuoli oli tänäkin vuonna aikamoinen pettymys. Muotinäytöksessä oli ihan kiva katsella vaatteita mutta en kyllä löytänyt muuten mitään mistä olisin edes tykännyt.

Olisin halunnut ostaa vielä meikin puhdistusaineita mutta kantamuksia oli siinä vaiheessa jo niin paljon ja väsykin alkoi painaa, joten totesin ostavani niitä myöhemmin. Kaiken kaikkiaan oli todella kivat messut ja aika kului siivillä. Ensi vuonna uudestaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *