Tyyliprojektin lopputulos

Astelin ripeästi sateisena lauantaina  Turun messukeskuksen ovista sisään. Oli aika näyttäytyä tyylimuutoksen saaneena Osaava nainen-messuilla. Täältä voit lukea mistä projektista on ollut kyse. Olin yllättynyt tyyneydestäni. Viikko oli ollut kiireinen, joten en ollut ehtinyt ajatella tai jännittää esiintymistä mitenkään.

Sydämen pohjasta tutut kampaajien kasvot odottivat meitä muuttujia aamulla messukeskuksen tiloissa. Heidän lisäkseen paikalla oli Sydämen pohjasta meikkitaiteilija Päivi, joka loihti meille upeat meikit. Päivi oli valmiiksi miettinyt sävyt ja värimaailman, joten minun ei tarvinnut kuin odottaa lopputulosta. Itse harvemmin käytän liilaa luomiväriä mutta Päivi sai senkin sopimaan kasvoihini ja hiuksiini niin hyvin, että voisin rohkaistua käyttämään sitä useammin. Hiuksille ei tehty juuri mitään sillä ne haluttiin pitää mahdollisimman yksinkertaisina.  Saimme projektin päätyttyä kiitokseksi myös pussukat hiustuotteita, joissa oli mukana muun muassa alla olevassa kuvassa näkyviä Redkenin tuotteita.

Vaatteet 

Sokos Wiklund

Lavalla esiteltiin molemmilta muuttumisleikissä mukana olleilta kaksi asukokonaisuutta. Ensimmäinen asu joka oli tyyliltään arkisempi oli valittu Sokos Wiklundin myymälästä. Asu oli sellainen jonka olisin voinut hyvin pistää päälle muutenkin. Kokonaisuus oli minun näköinen kaiken kaikkiaan. Asun värisävyt olivat niin kivoja. Tämä viininpunainen/luumu on taitaa olla tämän hetken kuumimpia värisävyjä sillä kaikkialla myymälöissä näkyy tätä väriä.

Keinonahkahousut  / Paitapusero  / Neuletakki / Kaulahuivi  / Laukku / Kengät / Silmälasit (Turun Silmänilo)

Televisio lifestyle store

Juhlaan sopiva asukokonaisuus valittiin Televisio lifestyle storesta. Perus musta mekko on aina varma valinta juhliin. Tällä kertaa muhkeutta olemattomaan yläosaani haettiin erilaisilla hihoilla. Tämä Vestariumin mekko oli muuten aivan ihana päällä. Ja mitäs sanotte Minna Parikan korkkareista. Eikö olekin makeat? Pinkki glitter jakaa varmasti mielipiteitä suuntaan jos toiseen mutta minusta ne on todellakin bilekorkkarit ja mikä parasta ne on todella mukavat jalassa.

Korkkarit Minna Parikka Raquel / Mekko Vestiarium Gracia / Takki Kaarna Jacket / Korvikset MakeeDesign / Silmälasit ( Turun Silmänilo)

Muotinäytöksen takahuoneessa sattuu ja tapahtuu. Kiirettä ja pikkuista paniikkia. Jännitystä on  ilmassa. Kädet hikoaa. Muistanko mitään mitä lavalla piti tehdä? 

Ensimmäinen näytös meni paremmin ja silloin ei jännittänyt niin paljon. Kaikki oli uutta, joten ei oikein tiennyt mitä odottaa. Jälkimmäiseen näytökseen jännitys oli kohonnut äärimmäisyyksiin ja mietin miten selviän kunnialla loppuun. Ensimmäisestä näytöksestä opin ettei ole onneksi katastrofaalista jos en muista mennä juuri oikeaan suuntaan tai tehdä kaikkia kiemuroita.

Oli todella kivaa olla mukana tässä projektissa ja olen niin onnellinen uudesta tukastani. Nyt kun siihen on tottunut niin päivä päivältä tykkään siitä enemmän.  Minusta tuskin koskaan tulee mallia mutta sen opin, että tämänkaltaiset tilaisuudet tekevät minun kaltaiselleni ”ujolle” hyvää. On hyvä uskaltaa heittäytyä omien mukavuusrajojen ulkopuolelle. Kovin rohkeasta tempusta nytkään ei ollut kyse mutta sain siitä enemmän uskallusta tehdä epämukaviakin asioita.

Kiitos kuuluu näille huippunaisille; Sarille ja Saijalle (4Style) Change your style- projektin järjestämisestä.

Muutoksessa mukana: 

4Style Saija ja Sari / Change Your Style-tyylimuutos
Osaava Nainen
Silja Line
Televisio Lifestyle Store
Turun Silmänilo
Sydämen Pohjasta

Sokos Wiklund

No Comments

  • Susanna Kajala

    Kiitos Emilia! <3 Olen itsekin tykästynyt uusiin hiuksiin ja jopa miettinyt,että olisiko pitänyt leikata takaata vielä lyhyemmäksi.:D

  • Emilia

    Näytät todella upealta! Lopputulos on kyllä onnistunut ja vitsit miten tykkään tuosta uudesta hiustyylistäsi. 🙂 Voin muuten kertoa, että kerran juonsin yhdet pienet festarit ylä-asteella erään pojan kanssa ja kaikki meni muuten hyvin, paitsi unohdimme esitellä itsemme. Eli pikku juttuja sattuu aina ja vaikka tuollaiset tilanteet jännittävätkin niin jälkikäteen fiilis on ihan mieletön. Ihanaa kun pääsit tällaiseen juttuun mukaan!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *