Podcast suosikkini

Minulla kuluu päivässä työmatkoihin lähemmäs kaksi tuntia ja voin myöntää, että en edelleenkään pidä näin pitkästä työmatkasta mutta olen oppinut sietämään niitä. Lähes kolmisen vuotta tässä meni ennen kuin tajusin miten voin hyödyntää matkoja järkevästi. Koska käytän omaa autoa kulkuvälineenä niin tekemisen on pitänyt olla sellaista mihin ei tarvitse käsiä. Kyllästyin jossain vaiheessa radion kuunteluun kun samat kappaleet soivat jatkuvasti. Kuulostaa ehkä oudolta loppu tekstiä ajatellen mutta en jaksa kuunnella ihmisten hölötystä radiossa. Radio Rockin aamushow Moision ja Sainion säestyksellä vielä menettelee ja heidän seurassa ajo kotoota työpaikalle sujuu joutuisasti.

Löysin tämän syksyn aikana podcastit ja olen kuunnellut niitä ajaessani töistä kotiin. Kun on sellaisessa aivot narikkaan olotilassa niin podcastit ovat toimineet hyvänä piristeenä. Välillä ajatukset ovat seilanneet pitkälle itse podcastista ja ”herään” omasta ajatuskuplasta tullessani päiväkodin pihaan. Aivojen toiminnan kannalta minun on ainakin ihan pakko säännöllisin väliajoin nollata pääkoppaa ja podcastit ovat toimineet hyvin siinä.

Olen kuunnellut ajatuksia herättäviä podcasteja. Olen kuunnellut hömppää sekä kuunnellut asiantuntijoiden podcasteja. Niissä kaikissa on sitä jotain mikä saa minut taivaalliseen tilaan.

Tässä muutamia suosikkejani.

Unelmaduunarit – Satu Rämön ja Hanne Valtarin mielenkiintoiset keskustelut eri alojen työtään rakastavien ihmisten kanssa ovat sellaisia joista jokainen voi oppia jotain.

Kermaperse ja komposti– Nämä perheen arjesta kertovat podcastit ovat hauskaa kuunneltavaa.

Afterwork– on yksi ihan lemppareitani sillä kuunnellessa heitä pääsee täysin aivottomaan tilaan. Tämä ei tarkoita, että heidän juttunsa olisivat niin huonoja etten ajattele mitään vaan saan jonkinlaisen zen-tilan. Syke laskee ja mieli lepää.

Tykkäätkö sinä kuunnella podcasteja? Kommenttikenttään saa jättää omia lemppareita. 🙂

No Comments

 • Emilia

  Minulla jäi Unelmahommissa kirja täysin kesken. En saanut siitä otetta ja tuntui, että elän ihan eri maailmassa. Vähän samoja ajatuksia tullut Unelmaduunareita kuunnellessa, mutta jaksoissa olevat henkilötarinat kiinnostavat silti kovin. Nyt olen löytänyt jo perään kauhean kasan muuta kuunneltavaa, tämä Podcast juttu vei kyllä mennessään täysin!

 • Susanna Kajala

  Unelmaduunarit on kyllä mielenkiintoista kuunneltavaa. En tiedä onko heidän ajatuksensa työnteosta aina ihan todellinen mutta herättävät ne silti ajatuksia minussa. 🙂

 • Emilia

  En ole aiemmin pahemmin podcasteja kuunnellut kun en ole tiennyt oikein mistä aloittaisi. Tästä sain hyvin aiheeseen potkua ja varsinkin nuo Unelmaduunarit osuivat ja upposivat minuun 🙂

 • Susanna Kajala

  Voittajien yhteystietojen saaminen voittajilta on vienyt oman aikansa jonka takia pakettien lähteminen on kestänyt. Palkintojen pitäisi lähteä arvonnan voittajille lähiviikkoina.

 • Anonyymi

  Koskahan lähetetään palkinto Urheiluvaatteiden pesuaine arvonnasta? En ole saanut vielä.

  henna

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *