Talven bucket list

Rakastan to do-listoja ja koska ne useimmiten hukkuvat jonnekin ennen kuin ehdin listan kimppuun niin ajattelin koota ne tänne.

Talvitakin osto on sijalla 1 koska heitin viime talven jälkeen villakangastakkini roskikseen eikä minulla ole näin ollen talvitakkia. Harmitti kun aiemmasta takista tippui napit ja mustan värin takia imi valkoisia koirankarvoja itseensä kuin mikäkin magneetti. Toivottasti kylmät ilmat eivät ihan heti saavu tänne eteläiseen Suomeen niin ehdin rauhassa etsiä takkia.

Lastenhuoneiden remontoiminen loppuun. Vuosi on vierähtänyt eikä remontti ole edennyt juuri mihinkään. Ikkunat huoneisiin sentään saatiin paikoilleen kesän aikana mutta sen jälkeen ylimääräistä aikaa ei ole ollut. Talven aikana olisi syytä saada huoneet kuntoon, sillä tarvitaan todellakin lisää tilaa ja lapset ansaitsisivat omat huoneet. Ajatuksissani olen jo sisustanut meidän makuuhuoneen ruokasaliksi sillä aiemmasta lastenhuoneesta tulee meidän uusi makuuhuone. Pinterest on ollut kovassa käytössä ja kaikkia ihania ideoita on pistetty ylös.

Nastalenkkarit ja talvijuoksutrikoot. Joka vuosi lykkään näiden kahden tuotteen ostoa ja joka talvi kiroan itseäni kun en ole niitä hankkinut. Jospa tänä vuonna yllättäisin itseni.

Olen käyttänyt viimeisen vuoden aikana useampaa kalenteria joka on käytännössä ollut todella epätoimiva ratkaisu. Moni on hurahtanut bullet journaliin ja itsekin olen hieman lämmennyt asiaan ja pohtinut saisinko sen avulla yhdistettyä kaikki kalenterini. Mihinkään kovin kauniiseen kalenterin tekoon ei elämässäni riitä aika mutta pääasia kai on, että menot näkyvät yhdessä paikassa.  Bucket listaan kuuluukin näin ollen kalentereiden yhdistäminen yhdeksi.

Sellaisia asioita löytyi listastani. Siihen voisilisätä vielä vaikka mitä pikku juttuja mutta nämä nyt ovat oleellisimmat ja sellaisia jotka on pakko tehdä. Muut jutut jotka on mielessä ovat enemmänkin sellaisia mitä tahtoisin mutta niille ei varsinaista tarvetta ole. 😀

Mukavaa viikonloppua kaikille!  Me lähdetään koko perheen kera saaristoon vanhempieni luokse viettämään viikonloppua ja samalla juhlistetaan kuopuksen 4 – vuotis synttäreitä.:)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *