5 x vuoden 2017 suosituimmat postaukset

Kävin mielenkiinnosta tutkimassa blogini vuoden 2017 suosituimpia postauksia.  Minusta on kiinnostavaa katsoa mitkä postaukset ovat lukijoita kiinnostaneet. Näin minunkin on helpompi miettiä blogi postausten aihepiirejä ja suunnitella postauksia valmiiksi kun tiedän mikä aihe kiinnostaa. Vaikka en blogia ammatikseni kirjoita niin en myöskään viitsi kirjoittaa aiheista jotka eivät tuo blogiini yhtään lukijaa.  Vuorovaikutus lukijoiden kanssa kun on mielestäni yksi blogin peruspilareista. Toki näen kävijämääristä luvut mutta silti kommentit kertovat sen, että postaus on myös luettu ja herättänyt ajatuksia. Postauksiin tulevat kommentit ovat ensiarvoisen rakkaita joten kiitos kaikille jotka niitä ovat blogiini jättäneet. 🙂

5 suosituinta postaustani vuonna 2017

1) 75 kiloa
2) Nuts Pallas kisarapsa
3) Bodom trail-polkujuoksun parhautta
4) Toistuvatko samat salaatit lautasellasi?
5) Vaarojen maraton 2017 kisarapsa

Mitään kovin suuria yllätyksiä ei listalla ole. Juoksukisojen raportit ovat kiinnostaneet lukijoita kuten aiempinakin vuosina. Itsekin luen muiden blogeista juoksikisoista sillä siitä saa silloin paremman kuvan tapahtumasta ja reitistä. Vielä kun jaksaa lukea useamman eri juoksijan tarinan samasta kisasta niin huomaa kuinka erilaisia me juoksijat olemme. Toiselle jokin reitti voi olla raskas ja toiselle äärimmäisen helppoa juostavaa. Koska olemme kaikki yksilöitä omanlaisella kunnolla niin jokainen kokee kisat täysin erilaisina.

Postausten jakaminen eri paikoissa tuo erilaista julkisuutta postaukselle. Juoksukisojen postauksia on ajettu tapahtuman järjestäjien sivuilla joka nostaa lukijoiden käyntimäärät ylös. Varuste-ja kisarapsoja luetaan myös vähän ennen kisoja, joten nämä postaukset elävät aina uudestaan tietyin väliajoin.

Onko teillä mielessä aiheita joista toivoisitte enemmän postauksia? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *