Hyvän mielen vuosi + arvonta

Kuten olen täällä blogin puolelle jo muutamassakin postauksessa maininnut niin vuosi 2017 on ollut raskas. En tiedä onko vuosi 2017 ollut jotenkin poikkeava muista vuosista sillä moni muukin bloggaaja on kirjoittanut viime aikoina uupuneesta olotilasta. Ehkä ensi vuonna osaamme höllätä tahtia ajoissa ennen kuin uupumus iskee ja on pakko ottaa taukoa kaikesta.

Minusta on ihana tehdä suunnitelmia ja miettiä seuraavan vuoden tavoitteita. Elän tavoitteesta toiseen vuodesta toiseen. Tykkään kun on jotain mitä odottaa ja mitä kohti mennä. Olen kuitenkin viime aikoina miettinyt onko ajatusmaailmani vääränlainen.  Pitäisikö vain elää elämääni sellaisena ilman, että aina on jotain mitä odottaa. Oppisinko sitten nauttimaan ihan tästä hetkestä eikä siitä mitä on tulossa?

Kun yksi ovi sulkeutuu toinen avautuu.

Sain Maaretta Tukiaisen Hyvän mielen vuosi- tehtäväkirjan ja arvon yhden myös lukijoilleni PS-kustannuksesta. Olin nähnyt kirjasta kuvia sosiaalisessa mediassa mutta vasta kun sain kirjan omiin käsiini innostuin opuksesta vielä enemmän. Mikä ihana tehtäväkartta omaan mieleen. Vuoden 2018 aikana aion tutkia mitä mieleni pitää sisällään ja miten saisin ajatuksiani koottua entistä paremmin. Nyt ne ovat hieman sikin sokin siellä täällä kuten mieheni likaiset sukat sängyn vieressä. Haluan selkiinnyttää ajatuksia siitä mitä haluan ”isona” tehdä ja mikä minulle on tässä elämässä tärkeää.

Parasta olisi ollut aloittaa täyttämään kirjaa jo nyt mutta haluan aloittaa kirjan vasta 1.1.2018. Uuden vuoden kynnyksellä on hyvä aloittaa jotain uutta. Silloin on innostusta vaikka mihin toimintaan ja saa sen fiiliksen, että nyt alkaa ”uusi elämä”.  Monelle tämä varmaankin tarkoittaa tipatonta tammikuuta mutta minä en viitsi moista aloittaa kun en koe sellaiselle tarvetta. Mielenkiintoisempaa tulee olemaan tehtäväkirjan täyttö, jolloin on pohdittava omaa elämäänsä.

Kirjassa kuljetaan viikko kerrallaan aina uusia tehtäviä tehden. Tehtävät eivät ole vaikeita vaan ajatuksia herättäviä. Pohdittavaa tulee olemaan paljon vuoden jokaiselle viikolle.

Olisitko sinä kiinnostunut Hyvän mielen vuosi- tehtäväkirjasta? 

Osallistuaksesi arvontaan seuraa blogiani joko Facebookin, Bloggerin, Bloglovin tai Instagramin kautta. Kerro haluaisitko kirjan itsellesi vai antaisitko lahjaksi? Laita kommenttiisi myös sähköpostiosoite, josta tavoitan sinut mikäli arvonta osuu kohdallesi.

Arvonnan suoritan 31.12.2017 klo 23.30 ja postitan kirjan heti tammikuun ensimmäisellä viikolla kunhan saan voittajan yhteystiedot. Mikäli en saa arvonnan voittajaa kiinni viikon sisällä niin arvon uuden voittajan joten seuraathan sähköpostiasi tammikuun ensimmäisellä viikolla mikäli olet osallistunut arvontaan.

Onnea arvontaan! 🙂

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *