Lentojen metsästystä ja matkakuumetta

Kello on yhdeksän aamulla ja on ihan pilkkopimeää. Vettä sataa kaatamalla ties kuinka monetta päivää. Auringon taisin nähdä viimeksi keskiviikkona. Nyt jos joskus on sellainen fiilis, että voisin ottaa äkkilähdön ihan mihin vaan lämpimään. Muiden lomakuvat Instassa saavat kuolaamaan ja selaamaan matkasivustoja entistä enemmän. Tuntuu, että kaikki on jossain maagisessa vihreässä paikassa, nauttimassa kookosvedestä hiekkarannalla auringon porottaessa täydeltä taivaalta.

Onneksi reissua on tiedossa kyllä mutta sopivia lentoja ei tunnu löytyvän. Olen koko syksyn ajan etsinyt halpoja lentoja Alicanteen, Espanjaan jonne olisimme lähdössä huhtikuussa 2018. Lentojen hinnat tuntuvat vain nousevan ja hieman jo harmittaa, etten ostannut lentoja heti syksyn alussa. Jotenkin kuvittelin hatarassa päässäni hintojen vielä alentuvan jossain vaiheessa. Taitaa vaan olla niin, että Alicanteen ei halpoja lentoja löydy ellei pysty lähtemään kuukauden varoitusajalla. Kun katsoo lentojen hintoja huhtikuulle, jolloin Espanjassa alkaa olemaan jo vähän lämmintä niin jo nousee hinnatkin. Ymmärrettävästi.

Olen mielestäni käynyt jo kaikki mahdolliset paikat  (Momondo, Ebookers, halpalentoyhtiöt, Lentodiilit yms. ) netissä läpi mistä etsiä lentoja mutta onko teillä vinkata, että mistä vielä kannattaisi katsoa?  Ellei meillä olisi huvila varattuna Espanjasta huhtikuulle niin voisin jopa vaihtaa lomakohdetta. Niin paljon on nimittäin ihania lomakohteita, joihin on ollut super hyviä lentotarjouksia. Menohaluja rauhoittaa myös vanhempieni mukaan tulo. En viitsi kiusata heitä muuttamalla jatkuvasti matkakohdetta. Niinpä Alicanteen meennään, hinnalla millä hyvänsä.:)

Kesälomalla aion vain nauttia ja olla!

Ensi vuonna juoksukisoja on vähemmän kuin aiempina vuosina ja lomatkin voidaan pitää ihan lomina milloin halutaan eikä tarvitse säätää lomia juoksukisojen aikataulujen mukaisesti. Vaikka tykkäänkin juoksukisoissa käymisestä niin kunnon loma on tarpeen. Haluan suunnata kesälomalla Norjaan kiertelemään autolla ilman aikautauluja. Mennä sinne minne huvittaa tai mikä kuulostaa kiinnostavalta. Haaveilen jopa vaeltamisesta ja telttailusta. Ei mitään monen kymmenen kilometrin mittaisista vaelluksista sillä lapset ovat kuitenkin mukana vaan sellaisesta että ollaan edes vähän kauempana luonnossa kuin mökkikylän pihalla.  Haluan nauttia luonnosta ja hiljaisuudesta. Näihin maisemiin haluan aina vain uudestaan. 🙂

Ensimmäinen kuva vuoden 2015 Thaimaan reissulta (Kata beach). Jälkimmäinen kuva 2017 Norjan reissulta (Senja).

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *