Miehenkäyttöopas

*Yhteistyössä Linnateatterin kanssa*

Tämän vuoden yksi mukavimmista yhteistöistä on ollut Linnateatterin kanssa. Nimittäin niin kuin tässä ensimmäisessä postauksessa kerroinkin niin en ole käynyt kovinkaan paljon teatterissa sillä aikaa on ollut niin rajallisesti. Sain kuitenkin kipinän tuolla blogi-illassa ollessa ja olemme käyneet jo pari kertaa teatterissa mikä on enemmän kuin mitä olen käynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana. Linnateatterin kesäteatterissa kävin mieheni kanssa katsomassa Haluatko mökkiläiseksi? – esityksen ensi-illassa, josta voit lukea lisää täällä. Nyt kävimme katsomassa Miehenkäyttöoppaan.

Moni naureskeli minulle kun kerroin mitä esitystä olemme mieheni kanssa menossa katsomaan treffi-iltana. Minusta idea oli hauska ja voin kertoa, että esityksen huumori upposi totaalisesti myös mieheeni. Nauroimme vedet silmissä. En edes muista milloin olisin viimeksi nauranut niin paljon.

Kalle Lambergin ohjaama Miehenkäyttöopas kertoo 10 tapaa selvitä arjesta miehen kanssa. Kaikki tuntevat miehen/miehiä mutta tietääkö kukaan miten mies toimii tai miten mies ajattelee. Kahden tunnin kurssin aikana opit miehistä kaiken ja ehkä jopa hieman naisistakin. Mieheni ainakin sai muutaman selityksen käytökselleni. 😀 Näyttelijät Jukka Rasila ja Mika Räinä olivat esityksessä elementeissään. He näyttävät esimerkein miten naisen ja miehen ajattelutavat eroavat toisistaan ja miten miehen kanssa kuuluisi käyttäytyä.

Edelleen liputan Linnateatterin viihtyisän paikan puolesta. Siellä on mukavan leppoisa ja rento meininki, joten minunkaltainen ei teatteri-hifistelijäkin uskaltautuu sisälle.  Kotoisan tunnelman luo hieman hämyinen ja sopuu sijaa antaa- kokoinen tila. Kenenkään sylissä ei tietenkään tarvitse istua vaan kaikille löytyy oma istumapaikka mutta tykkään kun kyseessä ei ole mikään valtavan kokoinen sali. Pienemmässä tilassa on rennompi olo.

Suosittelen katsomaan Linnateatterin tarjontaa sillä mikäli tykkää humorisista esityksistä niin heillä niitä on kaikki.  Mitään kovin vakavaa esitystä ei heidän tarjonnastaan löydä vaikka kuinka etsisi.  Miehenkäyttöopas pyörii Linnateatterin ohjelmistossa 24.2.2018 asti, joten vielä ehtii katsomaan kyseisen esityksen.

2 Comments

  • Susanna Kajala

    Tiedän tunteen sillä itselläkin oli varmaan 10 vuoden tauko kun en käynyt teatterissa . Vaikka oliskin mennyt kiinnostavia esityksiä niin ei tullut lähdettyä.

  • Riikka

    Toi vois kyllä olla hauska! Aina mietin, että olisi kiva mennä teatteriin, mutta aina lopulta jää menemättä 😉 Pitäisi skarpata, kun nytkin sekä täällä Salossa että Turussa pyörii kiinnostavia esityksiä..

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *