Voihan flunssa!

Tuo inha tauti iskeytyi viimein myös minuun. Mies ja lapset ovat loppu vuonna sairastelleet oikein urakalla mutta itse olen selvitynyt yllättävän hyvin kaikista vitaamiinin puutostiloista huolimatta. Viime viikolla lapset olivat vuorotellen kuumeessa ja kun heidän kanssaan viettää 24/7 aikaa niin tulos taattu. Tulet itsekin kipeäksi! 
Joulu aaton aattona alkoi niistäminen. Silmistä vuosi niin paljon vettä etten nähnyt juuri mitään Raskasta joulua konsertista vaan jouduin tyytymään kuunteluun. Kurkkukipu, pään- ja selkäsärky, jalka-ja rannekipu yhdistettynä jatkuvaan niistämiseen alkaa viedä voimia. Joulu meni enimmäkseen vaakatasossa ja on mennyt päiviä sen jälkeenkin.  Edelleen on kovin voimaton olo mutta power nappien jälkeen jaksaa taas vähän aikaan touhuta. 
Jos jotain hyvää pitää hakea sairastelusta niin olen lukenut enemmän kirjoja kuin vuosiin.  Latasin itselleni BookBeatin josta jo muutaman kirjan luin ja joulupukkikin toi kirjoja lahjaksi, joten lukemista ei tarvitse ihan heti lopettaa. 🙂 
Mites muut? Oletteko selvinneet ilman flunssaa tämän syksynja talven? 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *