Vuoden 2017 parhaat

Vuoden kosmetiikkaostos: Treaclemoonin one ginger morning- saippua. Mielettömän freessi tuoksu, joka piristää ihanasti.

Vuoden lempivaate: Kuvassa on kaksikin lempivaatettani. Työkaverin ansiosta löysin itselleni todella mukavat farkut ( Tally weijl), jotka ovat lähes aina päällä kun poistun kotoota. Hullujen päivien paras löytö oli kuvassa päällä oleva villatakki. Niin pehmeä ja lämmin.

Vuoden kirja: Mielenkiintoisin kirja oli Unelmahommissa. Oli kiinnostavaa lukea ajatuksia bloggaamisesta ja kerrankin puhuttiin myösrohkeasti rahasta, eikä vain materian saamisesta.

Vuoden hyvinvointiteko: Oli varata aika lääkäri Esa Sopin vastaanotolle ja saada selvyys huonoon vointiin. Nyt kun raudanpuute ja D-vitamiinin vähyys on todettu, on helpompaa hoitaa oloa paremmaksi. Väsymys saa luvan poistua minusta!

Vuoden rohkein teko: Oli julkaista näitä Marin ottamia kuvia blogissa. En todellakaan ole huippu kunnossa ja painon kertominen julkisuudessa on aina jotenkin kovin noloa.

Vuoden kulttuurielämys: Steven’n’Seagulsin keikka oli mieletön vaikka emme nähneet keikasta kuin murto-osan. Tyypit eivät todellakaan rettelöi ulkonäöllä mutta pirun hyvin soittavat. Ensi vuonna näemme koko keikan kun nämä kaverit saapuvat Turkuun Logomoon keikalle.

Vuoden päätös: Oli lähteä mukaan Bloggaajan muutosleikkiin. Muutosleikin myötä pitkät hiukseni lyhenivät ja olen muutokseen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Toki kaipaan välillä pitkiä hiuksia joita ei tarvinnut joka päivä laittaa mutta kaikenkaikkiaan muutos on ollut hyvä. Muutokseen liittyvät postaukset 1 ja 2.

Vuoden harrastus:  Tänäkin vuonna juoksu on ollut ihan parasta alamäistä huolimatta. Ylämäkiä on kuitenkin ollut niin paljon,että rakkaus on ja pysyy.

Vuoden herkku: Salmiakkitaatelit. Voi miten paljon tykkään pehmeistä taateleista yhdistettynä Pöyrypulveriin.

Vuoden matka: Norjan roadtrip oli ehdottomasti koko vuoden siistein juttu. Rakastuin Norjan maisemiin. Haluan sinne ehdottomasti uudestaan ensi vuonna ja kunnon ajalla.

Vuoden tapahtuma: I Love Me-messut olivat tänä vuonna todella kivat.  Tykkäsin tunnelmasta ja messuseura oli mitä parasta. Kiitos Maria! Messuilta löytyi kiva uutuus Bloomy Drinks.

Vuoden juhlat: Lapsuuden ystävän häät Nauvossa.

Vuoden osto: Suunto Spartan Ultra urheilukello on ollut paras ostoni. Tykkään kellon ulkonäöstä ja siinä on kaikki tarvittavat ohjelmat hyvän treenin suorittamiseen. Akun kesto 10+.

Vuoden kurssi: Pure:n raakakakkukurssi jonne ystävä sai houkuteltua mukaan. Kakut näyttivät paremmilta kuin maistuivat mutta nyt on oppeja, joista voi tuunata enemmän omaan makuun sopivia.

Vuoden majoitus: KoliCarelian mökki  Hattusaaressa, Pielisen rannalla on niin kauniilla paikalla. Olemme kahtena vuonna yöpyneet samassa mökissä ollessamma kisaamassa Vaarojen maratonilla.

Vuoden muutos: Elää rennommin joka toteutui vasta loppu vuodesta mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Vuoden lemmikit: Meille siunaantui tänä vuonna urakalla pikkuisia. Ensimmäiset tiput syntyivät pääsiäisenä ja kesällä elokuussa syntyivät nämä kuvassa komeilevat. Kaksi osottautui kukoksi ja heistä tuli kanalan uudet kukot Ketonen ja Myllyrinne.

Vuoden kaunein paikka: Ulkomaisista Senjan saari Norjassa oli upein paikka.  Suomessa Pallas-Hetta välisen matkan maisemat saivat myös kirjaimellisesti haukkomaan happea mutta reissu oli todellakin sen arvoinen.

Riemukasta uutta vuotta kaikille. 
Palataan ensi vuonna asiaan! 🙂 

6 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *