Evolve

Luonnonkosmetiikkasarja Evolve sai minut hihkumaan onnesta käytettyäni heidän tuotteitaan useamman kuukauden. Olin myyty!

Tilasin sekä puhdistusaineen, että epäpuhtauksia poistavan seerumin luettuani useammasta eri lähteestä Evolven tuotteista. Ihoni oli aloittaessa tuotteiden käytön todella huonossa kunnossa. Näppyjä oli enemmän kuin teinillä ja osa kasvoista oli kuivaa ja osa rasvoittuvaa. Kärsin sisäisesti ja ulkoisesti sen takia miltä kasvoni näyttivät. En suostunut lähtemään kotoota minnekään ilman meikkiä sillä inhosin näppyjen näkymistä. En ollut edes teininä kärsinyt tämänkaltaisesta näppy ongelmasta joten kun se iskee 35-vuotiaana on pokassa pitelemistä.

Rainforest rescue blemish seerumi oli avain ihoni hyvinvointiin.  Seerumi imeytyy super nopeasti jättäen ihanan pehmeän tunteen iholle. Vaikka tuote ”tappaa” epäpuhtaudet iholta niin se ei kuitenkaan kuivata muuta kuin näpyt. Minulla on talvisin tosi kuiva iho ja siksi olen aina varovainen tämän kaltaisten tuotteiden kanssa etteivät ne vain kuivata jo kuivunutta ihoa lisää. Tämän seerumin käyttöä minun ei ole kuitenkaan tarvinnut rajoitta sillä olen käyttänyt seerumia vain näppykohdissa enkä koko kasvojen alueelle. 
Puhdistusaine Fresh  face facial wash on toiminut yllättävän hyvin. Olin hieman skeptinen tuotteen kohdalla sillä lähes kaikki puhdistusaineet jättävät kuivan tuntuisen ihon pesun jälkeen. Tämän Evolven puhdistusaineen kanssa olen pärjännyt talven yli ilman ihon kiristelyä. Meikit lähtevät hyvin ilman turhanpäiväistä hankausta ja kätevä pumppupullo annostelee sopivasti ja säästää liialta tuotteen tuhlailulta.

Kaunis ja yksinkertainen lasipullo antaa arvokkaan olemuksen.  Suhteellisen edullinen hintataso tuotteissa sai alkuun miettimään tuotteiden toimivuutta mutta myönnän olleeni ajatusteni kanssa hakoteillä. Tuotteet ovat tehneet ihostani hehkuvan ja kaikki näpyt ovat tipotiessään.

Tämä ei ole yhteistyöpostaus enkä ansaitse mitään tästä postauksesta. Koin tarpeelliseksi kertoa itselle toimivista tuotteista, jotka ovat mullistaneet elämääni viime kuukausina tuoden päiviin hyvää oloa ja itsevarmuutta liikkua ilman meikkiäkin. 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *