Kesän TO DO

Tykkään listata asioita, ja kesän To Do-lista on ihan vakio. Asioita tulee joka tapauksessa tehtyä myös hyvin ex tempore meiningillä mutta joitain juttuja haluan miettiä jo etukäteen sillä ajatuksella,että jos vain saa onnistumaan niin on tehtävä.

Vihdoinkin jos tänä kesänä pääsisin vanhempieni mökille perheen kanssa joksikin viikonlopuksi. Heillä on kyseinen mökkki ollut jo useamman vuoden ajan mutta jostain syystä en ole siellä ehtinyt viettää aikaa kuin muutamia päiviä koko mökin olemassaolon aikana.  Tavoite on siis viettää vähintään yksi yö mökillä syöden hyvin, saunoen ja uiden.


Pysytään saaristo aiheisissa jutuissa nimittäin himoitsen Saariston rengastien kiertämisestä vaikka sitten autolla jos en pyöräily t-tai jopa juoksuretkeen saa houkuteltua ketään kaveria mukaan.  Vaikka olen asunut parikymmentä vuotta Turunmaan saaristossa niin en ole ikinä kiertänyt kyseistä reittiä. Moni on sitä kehunut, joten olisi aika saariston tytönkin kokea se. 

Käydä syömässä jossain Turun uudessa ravintolassa. Turkuun on tullut uusia ravintoloita useita viime vuosien aikana ja minulla on käymättä niistä suurin osa.  Käyn aika harvoin ulkona syömässä mutta kun menen niin haluan syödä jotain todella hyvää. Nicks food design on ainakin saanut kehuja tutuilta ja on vieläpä gluteenintota ruokaa tarjolla, joten sinne on ainakin päästävä. 

Haluaisin päästä tänä kesänä melomaan.  Olen käynyt melomassa muutamia kertoja mutta houkuttelisi tehdä joku pidempi retki meloen. Lipuilla ihan hissukseen saaresta toiseen ja nauttia merellä olosta.

Jotain uutta urheilulajiakin olisi kiva päästä kokeilemaan. Reformer laitepilates on niitä lajeja, joita kiinnostaisi ihan mielettömästi kokeilla. Turussa ainakin Oasis Pilates & Yoga pitää laitepilatestunteja. Voi olla, että tunnilla tavataankesän aikana jos siellä joku tuttu jo käy. 🙂

Kesä on mitä siisteintä aikaa juosta ja aion juosta aina kun on aikaa.  On niin kivaa kun voi lähetä juoksemaan shortseissa ja topissa eikä tarvitse kerrospukeutua kuten talvella.

Jokavuotinen kesäperinne on käydä huvipuistossa. Särkänniemi on koluttu muutamana kesänä joten katsotaan minne tänä vuonna päädytään.  Esikoinen alkaa olla jo sen verran pitkä, että pääsee suurimpaan osaan laitteista aikuisen seurassa joten odotan itsekin huvipuisto seikkailua. Olen todellinen huimapää ja vielä ei Suomessa ole ollut huvipuistossa sellaista laitetta mihin en olisi uskaltanut mennä.

Olen haaveillut telttaretkestä. Jospa se toteutuisi tänä vuonna. Nuorena telttailtiin paljon tyttökavereiden kanssa ja niistä ajoista on jäänyt fiilis,että telttailu oli todella hauskaa. Nyt haluan selvittää oliko se vain nuoruuden intoa vai onko telttailu oikeasti hauskaa.

Mitä suunnitelmia sulla on kesälle? 🙂

                                                                                                                                              Kuvat Mari

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *