Kuluneen viikon kuulumisia

Viikko alkoi ihan loistavasti. Olin viime viikosta aika surkeana kun varvas ruhjoontui lenkillä enkä päässyt kunnolla treenaamaan ja samana päivänä sain ilmoituksen, etten päässyt yhteen kivaan juttuun mukaan jota todellakin toivoin. Aina ei kaikki mene kuten toivoisi ja pettymysten kautta sitten kohti uusia tavoitteita.  Jos viime viikolla oli vastoinkäymisiä niin tämä viikko on ollut kaikkea muuta.

Käytiin maanantaina Vauhtisammakon juoksumessuilla kuuntelemassa Suunnon edustajan luentoa sykkeistä harjoittelussa. Samalla sain kysyttyä ongelmastani Suunnon sykevyön kanssa joka onkin yllättävän yleinen kyseisen kellon merkin käyttäien keskuudessa. Minulla on ollut Suunto spartan ultra suunnilleen vuoden verran ja sykevyö sanoi sopimuksensa irti. Sykkeet alkoivat heitellä kahteensataan jatkuvasti vaikka en ollut välttämättä vielä edes ottanut juoksuaskelta. Sykkeet ei siis pitäneet yhtään paikkaansa ja sekös harmittaa kun uusi juoksuohjelmani on koottu nimenomaan sykkeiden mukaan tehtävistä harjoituksista. Onneksi kaapisssa on vanha Garminin kello, jossa sykevyö toimii niin kuuluu. Mutta takaisin Suunnon sykevyöhön. Suunnon edustaja sanoi, ettei sykevyöt kestä vuotta pidempään ja, että hän itse joutuu ostamaan uuden sykevyön puolen vuoden välein. Minulle tämä oli shokki uutinen. Jotenkin sitä ajattelisi, että kyllä tuon lähemmäs 800 euron oston pitäisi kestää kauemmin kuin vuoden vaikka miten olisi kulutustavara.

Jotta ei menisi ihan valitusvirreksi niin maanantaina kävin myös lenkillä ja ruhjoutunut varvas kesti jo juoksua. Olin niin pelännyt, että joudun pidemmälle telakalle ja muuttamaan suunnitelmia syksyn treenien shteen.

Jos pysytään juoksumessuihin liittyvissä jutuissa vielä niin tapasin vihdoinkin ihanan inspiraationlähteen nimeltä Jenny joka kirjoittelee Vastaiskuankeudelle-blogia. Tietyn tyyppiset ihmiset luovat ympärilleen innostavan ilmapiirin ja Jenny on sellainen, jonka seurassa en usko, että kukaan voi olla huonolla tuulella.

Katson oikeasti hyvin harvoin telkkaria ja on vain muutamia sarjoja joita olen seurannut vuosia. Netflixistä löysin kuitenkin jotain uutta katsottavaa ja muutamassa päivässä olin katsonut koko ensimmäisen tuotantokauden. Sarja on Girlboss ja se sai minut ihan pauloihinsa. Suosittelen jos tykkää hömpästä.  Huomasin, että myös toinen mun all time favourite sarja on palanut tauolta nimittäin Beverly hillsin täydelliset naiset. Voiko enempää draamaa ja hömppää pukata samaan sarjaan? 😀 
Vaihdettuani alkuvuodesta työpaikkaa tein to do-listan mitä asioita mä aion saada tehtyä nyt kun on enemmän vapaata aikaa myös virka-aikana. Hammaslääkärissä käynti oli sellainen ja tällä viikolla vihdoinkin oli aikani. Halusin lähinnä käydä määräaikais tarkastuksessa  ja näyttää samalla leukaluuhuni ilmestynyttä pientä kivutonta pattia. Sillekin löytyi nimi jonka jo unohdin mutta periaatteessa on luun liikakasvua ja täysin vaaraton asia. Hyvä niin. 

Sitten se ei niin iloinen juttu vielä loppuun. Nimittäin enterorokon saapuminen perheeseen. Tauti on löytänyt vasta kuopuksen mutta voin kuvitella miten se pikku hiljaa kaataa meidät kaikki yksitellen koska olisihan se liikaa toivottu, että kaikki olisivat kipeitä samaan aikaan. Ensi viikolla olisimme menossa Ruissalojuoksuihin puolikkaalle mutta saa nyt nähdä kuka pystyy juoksemaan jos tauti kaataa meidätkin.

Mitä sulle kuuluu? 🙂

No Comments

  • Jonna / Lenkkareiden viemää

    No jopas on lyhyt käyttöikä Suunnon sykevöillä! Aika hurja juttu. Toivottavasti asialle tehdään jotain!
    Meille tuli perjantaina päiväkodilta tiedote, että parilla lapsella on ollut märkärupea. Nyt saa sitten pelätä, että se iskee meidänkin perheeseen, mutta toivottavasti ei. Ja toivottavasti teillä ei sairastelu sotke juoksusuunnitelmia!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *