Aamu käyntiin itsetehdyllä jogurtilla

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä FitLine kanssa.

Aamiainen

Jogurttiannos
Päivän tärkein ateria on sanottu olevan aamiainen ja yhdyn tähän väitteeseen täysin. Olen elänyt sitä vaihetta hyvin pitkään, kun en syönyt aamiaista koska en ollut aamuisin nälkäinen. Sitä vastoin puoliltapäivin iski nälkä ja nälästä ei tahtonut tulla loppua missään vaiheessa vaikka söin miten paljon. Opeteltuani syömään aamiaista huomasin, miten valtava ero on olotilassa, kun on syönyt aamiaisen tai jos ei ole syönyt.  Aamiaisen syötyäni ei tule verensokerin laskuja, jotka näyttäytyvät väsymyksenä ja huonotuulisuutena.  Päivän jaksaa paljon paremmin aamiaisen kanssa.
Nykyään nautin aamuista ja runsaista aamupaloista. Mikään muu ei starttaa aamuja niin kuin terveellinen ja monipuolinen aamupala.  Värikäs ja ravitseva aamupala saa hyvälle mielelle ja takaa energian, jolla jaksaa pitkälle päivään. 
Runsas aamiainen
FitLine Pro B 4 Yoghurt on ollut minulla aamiaispöydässä jo ennen tänä vuonna alkanutta kaupallista yhteistyötä FitLinen kanssa.  FitLinen yoghurt eli meidän perheessä tuttavallisemmin kutsuttu jugge on hyvä sellaisenaankin mutta tykkään lisätä marjoja, hedelmiä sekä pähkinöitä. Toisinaan tulee lisättyä chia-siemeniä tai mysliä. Taivas on vain rajana mitä lisätä joukkoon. 
FitLinen Pro B 4 Yoghurt on proteiinilla rikastetusta herajauheesta valmistettu heratuote jogurtin omaisen tuotteen valmistamiseen. Valmis jogurtti sisältää inuliinia ja neljää eri maitohappobakteerikantaa ( Bifidobacterium species, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus ja Streptococcus thermophilus). Vaihtoehtona on kiinteä jogurtti ja jogurttijuoma. 

Valmis jogurtti annos marjoilla

FitLine Pro B 4 yoghurtin valmistus

Jogurtin valmistaminen on helppoa sille tarkoitetun valmistusastian kanssa.  Sillä aikaa, kun veden kiehauttaa vedenkeittimessä ehtii lisäämään astiaan puoli litraa maitoa ja valmispussin jogurttia. Tämä sekoitetaan tasaiseksi. Lopuksi lisätään loput puoli litraa maitoa joukkoon ja sekoitetaan. Tässä kohtaa kannattaa tarkistaa, että astian kansi on kunnolla kiinni. Valmistusastiaan lisätään kuumaa vettä rajaan asti ja astia, jossa jogurttiseos on, laitetaan kuuman veden joukkoon.  Valmistusastian kansi laitetaan kiinni ja astian annetaan seistä huoneenlämmössä 10 tuntia. Tämän jälkeen astia siirretään jääkaappiin, jossa se säilyy enintään 5 päivää.

Fitline Yoghurtin teko setti

Itse tykkään käyttää jogurtin teossa täysmaitoa, koska sillä saa jogurtista paksumpaa. Minä haluan, että jogurtti on syötävää eikä juoksevaa. Jogurttijuoman voi hyvinkin tehdä kevytmaidosta koska sen on tarkoituskin olla mukista juotavaa.  Teen useimmiten jogurtin aamulla valmiiksi ja laitan illalla astian jääkaappiin sen oltua ensin huoneenlämmössä 10 tuntia. Tällöin se saa muhia vielä jääkaapissa yön yli ja on aamulla valmiina aamiaispöytään.

Millä sun aamu lähtee käyntiin? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *