Luetut kirjat 2018


Laura Honkasalo- Vie minut jonnekin

Tämä on viihderomaani kaikilla mausteilla. Mukaansa tempaava juoni vie lukijan täysin mukaan eikä lukemista tahtoisi lopettaa ennen kuin on kirjan takakannassa. Kirja kertoo kolmekymppisestä Nellasta, jonka elämästä ei käytännössä puutu mitään mutta silti hän kokee jotain uupuvan. Nellan sisko elää loistokasta lifestyle- bloggaajan elämää ja bloggaamista käsitelläänkin kirjassa jonkin verran sivusta seuraajan näkökulmasta mikä on mielenkiintoista.  Nella joutuu keskelle mullistuksia ja saa työpaikasta potkut, joka antaa hänelle täyden mahdollisuuden miettiä mitä elämässään haluaa tehdä.

Jen Sincero- You are a badass (* saatu)

Tätä kirjaa en voisi hehkuttaa enää enempää sillä se oli tosi viihdyttävää luettavaa. Jotkut itsensä kehittämisen kirjat ovat ihan liian tietokirjamaisia enkä jaksa keskittyä lukemiseen mutta tämä veti kyllä puoleensa todella paljon. Kirja on niille, jotka haluavat tehdä elämästään vieläkin parempaa mutta suosittelen lukemaan vaikka elämässäsi olisi kaikki hyvin. Saatat nimittäin yllättyä lukiessasi kirjaa.

Robert I. Sutton- Työpaikan kusipäät ( *saatu)

Kirjan nimi ja aihe sai minut hyppimään ilosta sillä hetkellä kun kirjan näin ensikerran. Tein kirjasta jo aiemmin oman postauksen (lue täältä) .

Anna Perho- Antisäätäjä

Sain kirjan joululahjaksi vuonna 2017 ja luin sen alkuvuodesta 2018. Anna tuo esille kirjassa monia hyviä asioita, joita jokaisen olisi syytä pohtia edes kerran elämässään. Hän käsittelee kirjassaan ajanhallintaa ja miten olla enemmän läsnä sekä miten vähentää multitaskaamista. Annan lähestymistapa asioihin on lempeä ja miellyttävä.

Satu Rämö- Islantilainen kodinonni

Sadun kirjat on ihan mahtavia ja luettuani hänen kirjansa Islantilainen voittaa aina olin hurmioissani hänen kirjoitustyylistään. Heti kun Islantilainen kodinonni ilmestyi oli minun saatava se käsiini. Enkä turhaan ostanut kirjaa sillä olihan sekin huippu hauskaa luettavaa. Minua ainakin kiinnosti tietää  millaista perhe-elämä on islannissa ja millaista ylipäätään olisi asua Islannissa. Tämä Sadun kirja antaa aika hyvin osviittaa saarella asumisesta.

Tarja Virolainen- Juoksijan sielu

Juoksukirjat on aina kiinnostavia ja varsinkin jos ne ovat omaelämänkerrallisia niin vielä parempi. Juoksijan sielu vei lukijan täysin mennessään ja pystyin niin hyvin samaistumaan moneen kohtaan esimerkiksi kun itse treenasin  ensimmäiselle maratonille.  Tarja kertoo kirjassaan miksi juoksusta tuli hänelle niin tärkeää.

Aku Kopakkala – Juokse henkesi edestä

Jälleen on kyseessä juoksukirja mutta tällä kertaa tieteellisestä näkökulmasta katsottuna.  Kopakkala on koonnut kirjaan kaiken oleellisen tiedon,  mitä kestävyysjuoksijan tarvitsee tietää.  Mielenkiintoista luettavaa.

Sellaisia kirjoja tuli luettua vuoden 2018. Voi olla, että joku jäi vielä mainitsematta mutta suurin osa taisi olla tässä. Tänä vuonna on tavoitteena lukea enemmän kirjoja ja taidan olla jo ihan hyvässä vauhdissa sillä useampi kirja on tullut jo kahmittua eikä olla vielä edes tammikuun lopussa. 🙂

 

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *