Viikon treenit V4

Viikon treenit

Maanantai juoksumatolla tasavauhtinen 6,49 km, kesto 1 h, keskivauhti 9:14 min/ km, keskisyke 169.

Keskiviikko juoksumatolla 10 min alkulämmittely, 15 x 200 metrin vedot (syke max 170 ), 3 x 60 m ruskot ja 10 min loppuverryttely. Matka 5,53 km, kesto 1 h, keskivauhti 10:51 min/km, keskisyke 159.

Viikon treenikaveri

Mieheni on pysynyt lojaalina treenikaverina viikosta toiseen.

Viikon treenibiisi

Emelie Sandé- Hurts

Viikon paras treeni

Keskiviikon vetotreeni ei tuntunut niin pahalta kuin olin kuvitellut. Juoksuohjelmani on aina ennen sisältänyt kilometrin vetoja, jotka on olleet aina todella tuskallisia. Nämä 200 metrin vedot olivat lastenleikkiä niihin verrattuna.

Viikon vastoinkäyminen

Perjantaina alkanut flunssa jätti taas viikonloput treenit väliin. Toivottavasti flunssa menee ohi viikonlopun aikana.

Viikon oivallus

Kun treenipäivät suunnittelee kalenteriin ja varaa lapsiparkin valmiiksi niin tulee mentyä salille juoksumatolle juoksemaan vaikka ei yhtään jaksaisi koska ei kehtaa perua juuri ennen.

Viikon hell yeah

Sykkeeni alkavat jo hieman tippua siitä mitä ne olivat kolme viikkoa sitten aloittaessani juoksua 4 kuukauden tauon jälkeen. Vielä niitä pitäisi saada rutkasti alemmas mutta pikku hiljaa. Hosumalla ei saa kuin lisää stressiä itselleen ja sehän ei tunnetusti sykkeitä laske.

Viikon viikonlopputreenit

Flunssan takia viikonlopputreenit jäi tekemättä.

Viikon ekstra

Tällä viikolla ei tullut tehtyä mitään ekstraa eikä mitään mainitsemisen arvoista tullut saavutettua viikon aikana. Joskus on tylsiäkin viikkoja!

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *