Mä niin sain töitä!

Olen vanheinpainvapaalla ja tarkoitus oli, että olen loppuun asti mutta mielessä on pyörinyt ajatus töihin menemisestä. Mieheni antoi ajatukselle vihreää ja niinpä mä kävin tänään työhaastattelussa. Sain tosi. Puhelun tänä aamu klo 8 ja klo 12 oli haastattelu. 😀 hetken juteltiin ja sitten esitettiin kysymys ”tuletko meille töihin?” Tottahan toki tulen. Näin ollen kesäkuun 16 päivä minä lampsin töihin muiden jäädessä kesälomalle. Olen niin onnellinen koska sain päivätyön ja viikonloput on vapaat.  Onhan minulla vakituinenkin työ mutta lomaillen sieltä marraskuun puoleen väliin asti. Sen ajan olen nyt ainakin tuolla uudessa paikassa.  Toivottavasti työpaikassa mukava ilmapiiri ja kivat työkaverit. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *