Motivaatio vaatteita

Tein h&m:lle vaatetilaukset jos se vaikka hieman motivoisi minua painonpudotuksessa. Tänään vaatteet saapuivat ja tässähän nämä ovat. Anteeksi huonolaatuisista kuvista taas kerran mutta otin kuvia samalla kun niitä sovittelun eikä mies ollut kotona joka olisi voinut kuvien otossa auttaa.

Tilasin perus vaatteita joita pystyy yhdistelemään. Kuvista puuttuvat punaiset housut ja punaiset tennarit. Niiden kuvaaminen jäi kuopuksen herättyä päikkäreiltä.  Nämä mustat housut ovat vanhat mutta h&m:ltä nekin. Alkavat vain olla jo löysät vatsan kohdalta joten saavat siirtyä varaston puolelle pikku hiljaa.  Lyhythihainen kauluspaita on kesä must have. Tykkään paidan ilmavuudesta, ei kiristä ja on ihanaa materiaalia. Raidallinen on pirtsakka ja siitä saa sekä tyylikkään, että vapaa-ajalle soveltuvan asun.

Kesäksi halusin vaaleat housut. Lasten kanssa voi olla hieman arat mutta kokeillaan.  Valkoinen kauluspaita on aina tyylikäs valinta joten kyllä sellainenkin kaapista pitää löytyä.

Sitten hieman rennompaan menoon on tämä collegepusero jonka alle testasin tuota valkoista kauluspaitaa. Ihastuin tuohon paidan väriin vaikka en tiennyt oikein onko minulla käyttöä juuri tuollaiselle paidalle mutta mukavalta se päällä ainakin tuntui.

Sitten on samat vaatteet kuin aiemmin mutta eri yhdistelmänä.

Asusteilla olisi saanut vähän paremmat kokonaisuudet mutta aika oli nyt rajallinen ja kello oli paljon joten saatte tyytyä näihin. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *