Toiseksi viimeinen viikko dieettiä

Dieettiä en kyllä juurikaan ole juhannuksen tienoilla noudattanut. Ainoastaan aamurahka on tullut syötyä dieetin mukaisesti.  Oon suoraan sanottuna ollut hieman laiska ruuanlaiton suhteen viime aikoina ja syönyt juuri sitä minkä tekemiseen ei mene kauan kuten nakkeja ja ranskiksia ym pikaista. Täytyy aloittaa taas tsemppaamaan.

Liikuntaa en ole jaksanut enkä juuri ehtinyt harrastamaan. Iltaisin olen työpäivän jälkeen ollut ihan loppu ja mennyt nukkumaan jo kahdeksan aikoihin. Eikä nämä säät ole kyllä houkutelleet lenkkipoluille.:(  Kotona on kyllä muuten tullut touhuttua. Nurmikon leikkuussa hiki virtaa kun lääniä on vaikka muille jakaa. Monta tuntia saa siinäkin kulumaan jakun maasto on epätasaista niin tulee monet ärräpäät lausuttua.:D  Leikkimökkiä ollaan tyttären kanssa maalattu ja vielä olisi pari seinää maalaamatta. Enää puuttuu kattohuovan laitto ja lattia niin se olisi valmis. Toki viimeistelyä vielä on kuten maalaamista sisätiloissa ja terassin teko yms. Kukkia pitäisi istuttaa ja kävin alesta ostamassa pari omenapuuta ja luumupuun. Satoa odotellessa.:)

Tänään pääsen huollattaessaan ripseni jotka jo alkaa olla taas sen näköiset, että on syytäkin mennä huoltoon. Viime kerrasta ei tosin ole kuin kolme viikkoa mutta taitaa omat ripset olla vielä aika lyhyet ja huonossa kunnossa. Ripsiseerumin hankinta ei olisi yhtään huonompi juttu.

Hauskaa viikonalkua!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *