Viikko 11

Loppusuoralla aletaan olemaan tätä juttua. Päin persettähän tämä on mennyt jos totta puhutaan. Motivaatio heitellyt nollasta sataan, mutta olen silti tyytyväinen. Paino ei ole nimittäin noussut vaan laskenut. Nyt ollaan enää 5,2 kilon päässä tavoitteestani. Huippu juttu! En tosiaan ole hetkeen käynyt vaa’alla koska pelkäsin painon nousseen tällä lusmuilulla.

                                         I’m eating like a pig because I can

Kävin tiistaina xyclingissa ja voi juma mitkä jumit tuli heti. Pakarat ja selkä veti seuraavana päivänä täysin lukkoon. Venyttelyllä ja pilatesrullalla sain oloa hieman paremmaksi. Pystyin jo kävelemään suht selkä suorana. 😀

                                         Every muscle and bone in my body aches

Liikuntaa ei sitten tullut muuta tällä viikolla harrastettua sen lisäksi mitä hyvinvointivalmennuksessa tehtiin. Ne oli kyllä hyvinkin tehokkaita joten meni kunnon treeneistä.


                                         Learning is a lifelong journey

Odotan ensi viikkoa, että pääsen treenaamaan. Työt toki tulevat hieman haittaamaan ja varmasti ensimmäisen työviikon jälkeen olen ihan puhki. Yöt kun on kotona katkonaisia, kiitos kultamussukoiden niin lepo ja palautuminen ei ole parasta mahdollista.

                                           Sometimes you just need to rest

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *