Viikkojen 44 ja 45 treenit ja kuulumiset

Parin viikon aikana on tullut tehtyä vähän muutakin kuin juoksua. 🙂 Ihan kivaa vaihtelua on ollut käydä Elixiassa jumpissa. Huomaa,ettei se kunto ainakaan huonontunut ole vaikka ei siellä olekaan käynyt heilumassa musiikin tahtiin. 

Ma
Lepo

Ti
Juoksu 23 min, 267 kaloria, 4 kilometriä

Ke
Lepo

To
Kävely 40 min, 247 kaloria, 3.55 kilometriä
Love2dance 1h, 537 kaloria (45 % fat)

Pe
Juoksu 56 min, 829 kaloria, 9.8 kilometriä

La
Lepo

Su
Lepo

Tämä viikko on mennyt suurimmaksi osaksi lepäillessä,koska on a) ollut niin jumalattoman kiireistä b) olen koittanut säästää voimia lauantain pitkään lenkkiin.Lepo teki hyvää koska sain taas ennätysmatkaa pidennettyä ja uusi ennätys on 33,98km eli melkeinpä 34 kilsaa. Ihan huikeeta! Siis siihen nähden, että en ole edes vuotta harrastanut juoksua ja nyt jo pystyy vetää tommosen matkan. Mun on vain pakko saada hehkuttaa asiasta koska oon niin ylpeä itsestäni. Isoin kiitos tästä menee Vauhtisammakon juoksukoulun vetäjille koska ilman heitä ei tulisi moisille lenkeille lähdettyä. Kyllä se vähän hulluutta vaatii.:D

Viikko 45
Ma
Juoksu 30 min  341 kaloria (25 % fat)
Elixia power  55min 481 kaloria ( 40% fat)

Ti
Lepo

Ke
Lepo

To
Lepo

Pe
Lepo

La
Juoksu 3h34min, 2444 kaloria, 33,98 kilometriä

Su
Lepo

Painon suhteen ei muutosta ole vielä näkynyt ja dieetti on tältä viikolta sujunut suht hyvin. Parina päivänä oli niin kiirusta,että ruokavälit meni liian pitkiksi ja kärsin kamalasta nälästä.  Kun se nälkä iskee niin olo on ihan hirveä.Ei pysty oikein mitään muuta miettimään kuin RUOKAA.  Mukavinta on ollut huomata,että sitten kun sitä ruokaa vihdoin saa niin vatsa ei vedäkään niin paljon kuin silmät söisi. Puolet pienemmällä ruokamäärällä entisestä saa itsensä jo ihan ähkyyn.

Huomasin myös juostessa suuren eron viime kertaiseen pitkään lenkkiin kun olin koko viikon syönyt hyvin enkä liian kevyesti. Energiat riitti tällä kertaa hyvin vielä kun polvet kestäisi yhtä hyvin.:/ Energiageelit sopii mulle loistavasti. Niitä vetämällä saa hyvin energiaa ja pari banaaniakin ehdin vetästä lenkin aikana. Juomaa ei mennyt kuin 1,5 litraa mikä on tosi vähän mutta tällä kertaa mulle ei silti tullut sitä kamalaa olotilaa mitä viimeksi. Lenkin jälkeen vedinkin vettä ja palautusjuomaa kaksin käsin jotta ei sitä huonoa oloa päässyt syntymään. Mulla oli itseasiassa tosi hyvä olo koko illan. Jalat vain oli täydessä krampissa mutta ei se haitannut kun pystyi muuten toimimaan. 🙂

Jatkaen vielä aihetta tuosta painonpudotuksesta niin tavoitteena on siis kuukauden aikana pudottaa kaksi kiloa.  Tässä kohtaa vaa’an lukeman tuijottaminen ei enää ole niin tärkeää vaan lähinnä kropan kiinteyttäminen ja sitä kautta saada itsensä näyttämään pienemmältä. Juoksun ja salin yhdistäminen varmasti auttaa tuossa asiassa joten niillä mennään ensi viikko ja seuraavan parin kuukauden ajan ainakin.:)


Susanna

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *